CCS i sučelje za PIC programer?

S

Sphinx

Guest
Bok,

Koji je najbolji programer koji može sučelje prema CCS PCW?
Znam Warp 13a ali što za druge programere JDM, ProPIC2 i EPIC?

Hvala

HI,

Najbolje je IC-prog propic2 s hardverom, ako ste obličje za slobodan programer

Hi mirisa,

Možete li objasniti kako možemo sučelje propic2 ic_prog da CCS molim?Imam ovaj config ali ja dont znati kako to učiniti
Hvala

Analizator.

Pod Alati za izbornika možete konfigurirati programe sa 2 vanjska parametara naredbenog retka (bez obzira na to što jesu).Provjerite IC-prog-mjesto ili pomoći datoteku da biste saznali kako možete nazvati i IC-prog s parametrima (tip čipa, hex file, etc)

Bok,

Ovdje je ja-prog param.

http://www.ic-prog.com/cmdline.txt

Ali ja još uvijek ne mogu ga sučelje za CCS

-p samo rad.ali ne bilo koji teret heksadecimalni ili osigurači konfiguraciju.

?

Hvala

Pokrenite IC-Prog jednom, bez upotrebe CCS sučelje.Sada postavite ispravan hardver i tip uređaja.IC-prog je sada spreman za korištenje programer.Sada idite do HKD-a i postavljanje vanjske programer (pod izbornik Alati) sa ispravan put do IC-prog i sa sljedećim opcijama:
-Txx (ako želite promijeniti posljednji uređaj programirane)
-Lxxxx (učitati datoteke, Im 'ne siguran ako je potrebno produženje ili puni staza)
-P (u programu datoteke u uređaju)
Ne zaboravite da je IC-Prog nije dizajn za rad s HKD-a, tako da kod tip uređaja (u-Txx) moraju se dati vam (kada odaberete uređaj, pod IC-Prog, na dnu desne strane pojavljuje se kod uređaja, primjerice za PIC16F877A (99), 99 je broj)

Hi Elavionic,

p-i-txx utvrde prekid
Ali-l ne učita hex file automaticlly.
Pokušao sam isto-H l% (pretpostavljam da je H% refrence to Hex ime datoteke u CCS)

Ali to ne radi!

Hvala

To bi trebalo raditi, ali ja ću pokušati opet.
Ive 'pokušao sa zadnja verzija sa slijedeće crta i rad (pod komandna linija, ja dont' imati instaliran ovdje PCW).
c:> icprog-p-t99-ltest.hex
icprog i test.hex su u istom dir.Onda sam pokušao s izvorne datoteke na drugom dir i rad.
c:> icprog-p-t99 -l../fm_tx/test.hex

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back