D
derrick_chi
Guest
Hi MomačkiNiste sigurni, ako itko od vas zna ovo ili ne, ali sam nedavno su se na projekt staviti neke polu-autonomnih značajke u RC od mina.Posebno je 1 / 8 ljestvici čudovište kamion.Ja sam događaj ovaj testirati malim SPC Upravo sam završio dizajniranje.Ja kažem mala, ali ovo je stvarno puno posla za jednu osobu.Sustav uključuje RIZIK 32bit procesor (koji sam dizajniran od temelja, svaki modul u njemu), master kontroler I2C, SPI master kontroler, RS232 UART, Pulse Width modulatori, Pulse Width Modulation davači, a 32-bitni bus sučelje .Nakon svega toga je bio potpuno sam morao napisati kod za testiranje sustava na FPGA sam prototipova na ASIC.Napisao sam nekoliko emisija i stvari činiti se biti rad prekid.Ja sam na mjestu gdje sam sada treba početi pisanje programa koji su malo intenzivniji, to stvarno stres procesora sposobnost i da bude iskren s više nezavisnih perspektive.
To me dovodi do razlog za ovaj post, bio sam zadivljen ako bilo koji od vas dečki htjeli sudjelovati.Ja sam u fazi moj projekt, gdje mi je potrebno za testiranje umjereno ljestvici aplikacija na sustavu izvući one slučaju greške u kutu da znam da se tamo skriva negdje.Pa što mi treba je aplikacija za vrstu polu-automatizirati stanke u procesu ove kamiona.Ja u tijesto link ispod koji bi trebao dovesti do web stranicu gdje ćete pronaći kratki opis break-u procesu.Sve je tu potreban hardver, JA pravedan trebate aplikacije (programa) za početak testiranja.Pustiti mene znati ako ovo zvuči kao nešto što neki od vas ili grupu od vas će biti zainteresirani u.http://www.rcuniverse.com/magazine/article_display.cfm?article_id=397 - Kratki opis
To me dovodi do razlog za ovaj post, bio sam zadivljen ako bilo koji od vas dečki htjeli sudjelovati.Ja sam u fazi moj projekt, gdje mi je potrebno za testiranje umjereno ljestvici aplikacija na sustavu izvući one slučaju greške u kutu da znam da se tamo skriva negdje.Pa što mi treba je aplikacija za vrstu polu-automatizirati stanke u procesu ove kamiona.Ja u tijesto link ispod koji bi trebao dovesti do web stranicu gdje ćete pronaći kratki opis break-u procesu.Sve je tu potreban hardver, JA pravedan trebate aplikacije (programa) za početak testiranja.Pustiti mene znati ako ovo zvuči kao nešto što neki od vas ili grupu od vas će biti zainteresirani u.http://www.rcuniverse.com/magazine/article_display.cfm?article_id=397 - Kratki opis