Buka u CDMA

E

EE-20

Guest
u CDMA mi koristimo različite ortogonalna sekvence za različite korisnike onda su izvršena od strane međusobno?

Linia urządzeń Nexus to smartfony i tablety wyprodukowane przez kilku różnych producentem pod czujnym okiem samego Google. Urządzenia te cechuje bardzo dobry stosunek ceny do jakości oraz czysty system bez żadnej nakładki producenta i terminowe aktualizacje oprogramowania. Możliwe jednak, że Google porzuci całą rodzinę tych urządzeń.

Read more...

Bok,
Ja did'nt razumjeti ono što se podrazumijeva pod 'korisnici se vrši prema svaki ostali'. Infact, u CDMA, svaki prijamnik generira jedinstveni PN (pseudo Noise) sequence.Hence, ako želi odašiljač za slanje podataka na određenu prijemnik samo , onda je to modulirati svoje podatke sa PN slijed tog receiver.By taj način, određeni prijemnik može primiti mjenjača i za druge prijemnike, transmisija bi bilo kao buka!
Stoga je problem korisnicima dobivanje pogođene međusobno doesnot ustati.
Da u dobio moj odgovor.
Pozdravi
Bhanumurthy.

U Gaussov kanal, ortogonalni kodovi nam pomažu otkriti podatke o svakom korisniku, bez miješanja sa drugim korisnicima.U feding kanala, ortogonalnosti od koda će biti korumpiran i to će uzrokovati smetnje višekorisnička i svaki korisnik će biti pogođeni ovim snazi šuma.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back