Buck petlja stabilnost kompenzacije

I

integ52002

Guest
Ja sam za mjerenje i moje Modulator Filter dobitkom.
Može li netko ček ako moj izlazni valni oblik je ispravan.Im ne siguran jer kad sam ček ovaj website kao referenca, njegova osjetljivost je više više od 0dB ..Ali moj je oko ,013 Gain dB.

Trebam ove mjere, kako bi za mene to znati što Greška Amplifier treba koristiti kao kompenzaciju za Buck Converter.

Molimo može netko pomoć mene sa ovaj.

I kruga i moje Gain Hspice simulacija. [/ Img]
Žao nam je, ali morate prijaviti da biste vidjeli u ovom prilogu

ispričavam se, ali vi dont imati modulator i filtriranje dobitak ...... filtar dio je modulator ...... dvije stvari koje su se modulator i pojačalo pogreške

eem2am "Žao nam je ali vi dont imati modulator i filtriranje dobitak ...... filtar dio je modulator ...... dvije stvari koje su se modulator i pojačalo pogreške"

Hi eem2am, ja imam drugačiji sklop.Provjerite Slika 7 od http://www.intersil.com/data/tb/tb417.pdf.Kako bi ostvarili što error pojačalo treba koristiti,
trebamo znati Prijenos funkcija Open Okrenite Gain.Tako iz zatvorene petlje, to je bio tamo u uputama na web stranici, da li trebam rezati ga i mjera Open Petlja koja se sastoji od Modulator i filtra.Znam da je filter dio je modulator, kada sam pročitao Metodologija ovih stranica Također sam dobio zbunjen.

dobivate prijenosa funkcija filtar i modulator (koristeći terminologiju intersil) ...

.... onda ti na to gledate i vidite što će grešku amp dobra osjetljivost i fazni marže.

onda ste to učiniti u Excelu ili Matlab itd i na to gledate sebe i čuvajte to veličine r i c u comp mreže do u get nice dobit marža, margina i fazni xover Frekv

dodaj u logove TX funcs pogreške amp i modulator & filtar da se ukupna dobit otvorene petlje

u: eem2am

Thank you very much ...ovaj sažetak tvoj mi dali su jasnu sliku onoga što im radite.Nadam se da moj profesor će mi dati dobre ocjene za svoj hardwork.Thanks a lot.
Pokušala sam promijeniti veličinu moje R i C. ..haha to radio ...

Na putu, da li vi imati bilo koji ideja o LED Driver?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back