bušena rupa stvaranje

J

jasmina

Guest
Bok
Ja sam koristeći konektor napajanja u moj dizajn.ovaj konektor ima pravokutnik skinuti taj način želim stvoriti decal komponentu u obliku pravokutnika bušena rupa sa oplata u mojim PCB design.pls dajte mi ideju.Pozdravi
jasmina

jasmina je napisao:

Bok

Ja sam koristeći konektor napajanja u moj dizajn.
ovaj konektor ima pravokutnik skinuti taj način želim stvoriti decal komponentu u obliku pravokutnika bušena rupa sa oplata u mojim PCB design.pls dajte mi ideju.Pozdravi

jasmina

Također javite nam koji softver koji koristite, Blokovi?

bok

ja sam koristeći PJ-002b ja attachcing da file.using jastuk 3. verziju softvera.

pozdravi
jasmina

Za plated rupu, ako imate odbor proizvođača čine ovaj onda jednostavno napraviti točan promjer rupa na svakom kraju utor, onda to prepoznati kao pozlaćen utor na izmišljotina crtež.

Isto tako da se kroz pozlaćen & proizvođač će ovaj put utor prije nego sto ide preko linije oplata.

U PPCB 3 slots, su podržavani, ja više ne V3 imati instaliran ali ovdje je izvadak iz datoteke za pomoć V5

Idi na pomoći, pretraživanje i unesite pojmove [prorezom rupa]

####################################
Možete stvoriti prorezom rupe pomoću upita / Izmijeni Pad Stogovi dijaloški okvir ili Upit / Izmijeni Pad Stack za igle dijaloški okvir.Prorezom rupe imaju orijentaciju i offset svojstva, ali imaju istu jedinicu i kreću se kao i pridružene jastuk za orijentaciju i offset.Možete koristiti prorezom rupe sa samo okrugli, kvadratni, ovalni ili pravokutni jastuk oblika.Stoga, samo možete definirati prorezom rupama za komponente igle.Svi jastučići u jastučić stog bi trebao biti ovalni ili pravokutni, jastučić oblik se provjerava na mounted strani.Možete napraviti i toplinska ili antipad definicija za prorezom rupa.

Kontrola širine linija s prorezom za rupe koristeći Line Širina u Drill Drawing dijaloški okvir Mogućnosti.
Za više informacija o prorezom rupa, uključujući informacije o tome kako ih koristiti u CAM350, pogledajte odjeljak "Korištenje prorezom rupe u CAM350" u temi "Projektiranje", poglavlje PowerPCB Concepts Guide.
Pogledajte "Stvaranje prorezom rupe u Decals" i "Stvaranje prorezom rupe u Pins" za više informacija.

###########################

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back