BSIM3 pitanje

G

gunturikishore

Guest
Bok

plz reći mene netko u koliko mjeri NCSU CDK se mogu koristiti.Dok su simulacijom MOS transistors i BSIM3 koji model datoteke koja se koristi.Mogu oni da ,18 u mjerilu M technolgy?

gunturikishore wrote:

Bokplz reći mene netko u koliko mjeri NCSU CDK se mogu koristiti.
Dok su simulacijom MOS transistors i BSIM3 koji model datoteke koja se koristi.
Mogu oni da ,18 u mjerilu M technolgy?

gunturikishore wrote:

Bok

plz reći mene netko u koliko mjeri NCSU CDK se mogu koristiti.
Dok su simulacijom MOS transistors i BSIM3 koji model datoteke koja se koristi.
Mogu oni da ,18 u mjerilu M technolgy?

Ja sam trenutno radi na BSIM3v3.2 parametara.Koji su parametri Kutak?

DoctorX wrote:

Ako želite učiniti bilo kakve ozbiljne dizajn, morate dobiti TSMC's 0.18um slutnja / SpectreS modela putem MOSIS.

Tilhu:
http://www.mosis.org/cgi-bin/cgiwrap/umosis/swp/params/tsmc-018/t46u_lo_epi-params.txtdownload it.

slobodnih.
srivats

MOSIS dodati jedan ili dva testa na nekim strukturama vafli za svaki batch (tzv. "Pokreni") od fabrications, a oni izvuci Spice modele od njih i postavljanje modela na MOSIS free website kao modeli.Takozvanih "pokrenuti specifične modele".

S druge strane, dobavljači, kao što su TSMC, učinite isto (ili tako svake godine), te oslobađanje modele kao "dobavljaču modela", a njihova raspodjela kontrolira.

The MOSIS modeli su više ažuran, odražavajući razlika brzina pojedinih vožnji; ponudacu modela su točnija.Za analogni dizajn, trebali prvenstveno koristiti potonjem.

Velika poduzeća, kada se koristi izvan fabs, obično fabrikovati vlastite testne uzorke i ekstrakt vlastite Spice modela.Sveučilište radnika općenito ne može priuštiti to učiniti.

DoctorX wote:
.. "U MOSIS modeli više ažuran, odražavajući razlika brzina pojedinih vožnji; ponudacu modela su točnija. Za analogni dizajn, trebali prvenstveno koristiti potonjem. "....

Ako pogledate MOSIS website, ima nešto zove Kutak parametara.Što su one?Također dobavljaču izdanju modeli su malo skuplji.Dakle, ako nema izbora ofmodels osim MOSIS modela,
a zatim ono što su vjerojatnosti kvara kada koristite njima?
Hvala unaprijed ..
srivats

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back