brzi linearni optički sprežnik!

B

bobytronic

Guest
Bok,

Im 'obličje za povisok SpeedBar linearni optički sprežnik, a ja ne pronađete ono što želim!

Imam AC input na 5Mhz!

Može netko pomoć mene? *Pozdravi

Zdravo,

Prije nekog vremena sam koristio highspeed optocouplers od HP-a
Series:
HCPL-2300
HCPL-2400
HCPL-2430

Im 'ne siguran o linearnosti, ali pokušati tražiti svoje tablica
http://wemess2.elektro.uni-wuppertal.de/datenblatt/optocoupler/hp/

Zdravo,

ovo bi moglo biti zanimljivo za vas previše:

http://www.nve.com/isindex.php

Ti uređaju su dobar izbor!

NVE's Izolacija poslovanja Products Group je zgrada stalno širi obitelj-galvanski izoliranim signala sučelja proizvoda temelji se na našim patentiranim IsoLoop ® tehnologije.Ova tehnologija omogućuje on-chip izoliranosti, pružajući performanse bez presedana karakteristike.IsoLoop karakteristike uključuju visoku brzinu, male dimenzije, minimalan pulse width distorziju i visoku zajednički način odbijanja povezano sa visokim stand off napona.Kada je integriran taj uređaj sa odgovarajućim on-chip elektronike, širok izbor uređaja koji imaju izolirane integriranih sučelja može biti kreirana.

Možete napraviti trik kako bi digitalno orijentirana spojnika više linearnih za analogne signale.Na strani izvora signala, imaju op amp upravljati dvama sprežnik ulaza u nizu (spojnice su trenutni način rada uređaja, a to će učiniti dvije sprežnik ulaza imaju iste struje).Uzmi jednog sprežnik izlaz do kuda treba ići i uzeti drugi izlaz spojnik natrag oko na op pojačala ulazni sklop kao komentar.

To će poboljšati stvari pretpostavljajući da su obje spojnice imaju similartransfer krivulje.Isto tako, ako vaš signal ne idu u DC, bilo koji oblik pojačalo će raditi.

Hi nadut

oprostite za moje neznanje, ali ja ne razumijem što želiš reći ...Što je Digitalno orijentirana sprežnik?

Zdravo,
Pogledajte farichild web stranice, oni su HSR412
CD:)

Što hoću reći je sprežnik koji nije optimiziran za linearni prijenos krivulje.Oni imaju LED ulaza i PIN dioda ili BJT izlaz.Oni su samo jamči za izlazne razine s dva kraja točke transfera raspon krivulje imaju veće ili manje od vrijednosti.

Zaboravila sam reći da morate dodati DC pristranost na ulazni signal kako bi se jednopolni a onda oduzimati isto DC pristranost od izlaza.Referentne precizni napona može se koristiti na svakom kraju puta signala.

Ok nadut,

Ako sam dobro shvatio, spojnice nisu prilagođeni na ovu aplikaciju.

Ali ono što vam savjetuje da me izolirati analogni signal na toj frekvenciji?

Postoje dvije metode.Koristite VCO na jednom kraju i frekvenciju pretvarač napona na druge.Postoje komercijalni proizvodi koji koriste transformatori.

Imam koristi VCO metoda.Prijevoznik je 5-10 puta veća od najviše frekvencije ulaznih i devijacija je - Najviši ulaz frequecy.U smislu FM, beta je bio jedan.Slanje kraju je fv konverter kao i na primanje kraj godine, a služila kao komentar oko emitira krug.Na taj način bilo koji sustavno nelinearnosti u fv krug je "feedbacked" out.

Opto s povratnim vrijedi probati jer je najjeftiniji.

Ako koristite samo nekoliko od ovih komercijalnih metoda bi bilo jeftinije i brže nego NRE.Burr Brown i drugima prodavati "pojačala izolaciju" koja može izolirati nekoliko kV.

Vrlo skup način će koristiti ADC slijeđen mimo koji se tiče prsta opto izolatora na izlaz podataka i podataka spreman linije.S druge strane te će imati kopče slijedi DAC.Te mogao dobiti 16 signale malo ako je potrebno kvalitete.

Zdravo,
Za linearni odziv možete koristiti ISO100, iso122, iso121 from Texas (BB).
Look at TI website.
CD:)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back