Brzi algoritam za izračunavanje prosječnom sliku

A

auto_mitch

Guest
Želim izračunati prosječnom sliku to može biti implementiran od strane vrlo niskom prolazu sam ga već učinio u prostornoj domeni, ali izračun traje dugo vremena. Želim provesti u frekvencijskoj domeni, ali ja ne mogu jer slike nisu trg (npr. 480x480). Je li bilo brzo algoritam za izračunavanje prosječnom sliku?? Hvala

vam eventualno trebati podijeliti sliku u blokovima za vrijeme ili transformirane domene obrade.

Vi se žale da vaši proračuni traje predugo, ali ne govore o tome kako ste ih implemeted. Koliko ja znam, što trebate učiniti 2-D konvolucija vaše ulazne slike s određenom maskom. Dakle, što bi trebalo učiniti puno matrica rad, pogledajte montaže kod provjeriti da li vaš sastavio koristi množe i Prikupite operacije. Budući da je maska ​​vrijednosti su ista za cijelu sliku, to je brže pohraniti ove vrijednosti na brzim izlazom registara, ne bi ga trebalo učitati ovaj vrijednosti za svaku piksela. Ako možete napraviti 2D FFT i inverseFFT brže od slike preklopljene onda ste mogli otići na frekvencijskoj domeni.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back