Big Bang?

S

steve_rb

Guest
Tražite i najnovije informacije o dicscoveries Big Bang?

Steve

Ova je knjiga najviše upija.To je nestalo par stolova, ali ne toliko jako gubiti.Jer je nestalo stolovi, sam kupio knjigu i čitajte ga još jednom.
Žao nam je, ali morate prijaviti da biste vidjeli u ovom prilogu

Hvala.Nadam se da nije mnogo nedostaje.Ja bih bio gratfull ako ljudi znaju o explaine veliki prasak za neke osnove za početnike kao što sam ja o tome kako je stvorio svemir od prvog trenutka.Kao polazište je obviouse koja je trebala početi od "ništa", a onda vjerojatno treba dvije čestice sa suprotnog naboja.Kao prvo pitanje bih reći što o masu?Čini se da dvije čestice očitih barem bi trebali biti kreirani jer imamo samo dvije vrste naboja ( i -).Ako u prvom stepenu u svemiru pretpostavimo dviju čestica su konzervatorsko greated sve zakone bi trebalo sačuvati ovo sytem najmanje dva čestica treba imati nulte energije.Kako bi im dati masa mi treba vjerojatno misle neke treće neutralna čestica koje uzrokuje fusing dvije ili sve tri i pušten energije trebali pretvoriti u njihova masa pa smo i dalje će imati nula energetski sustav, ali sustav čestica iz ničega.Sada Što dalje?Jesam li se ispraviti t tom trenutku ili ne?Što je, ili su nestali?

Pozdravi

Nakon razmišljanja ovu temu,
imam još pitanja.

Koji je odnos između Big Bang-a-crv rupa?

Budući da je pozitron (pozitivni elektron), postoji svemir je obrazac po pozitron?Ako je tako, što je odnos između crv-rupu i pozitron svijet?

Jeste li pročitali knjigu "Kratka povijest vremena"?Mislim da ću ga pročitati, nakon čitanja ove.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back