beskontaktna punjač

U

umair044

Guest
Može netko popuštanje mene sklop za beskontaktna Punjač za baklja?Imam koristi 8051 generirati visoke frekvencije valnog trga (smanjiti veličinu transformatora), ali ja sam se suočava problema Razmjena sklop s transformator.

26 czerwca w Ministerstwie Gospodarki odbyła się debata towarzysząca wydaniu tegorocznego raportu Computerworld TOP 200. Jej uczestniczyli rozmawiali o najważniejszych trendach w sektorach administracji publicznej, telekomunikacji, bankowość, energetyce oraz w małych i średnich przedsiębiorstwach.

Read more...

dobro ihave pronašao ovaj site tako korisnim i zaista uživati posjetiti ga.allthough i nema materijala za ovaj put podijeliti s u.but sljedeći put sigurno

Kada izravnu vožnju transformatora, na UC će imati problema jer je transformator je najvjerovatnije izravno spojeni na GND na jednom kraju.Bilo bi bolje da se koriste za vožnju tranzistor, kontrolirani od strane UC.Također sam uočila da je prijenos snage učinkovitiji kad je serija resonating transformator (oba na primarne i sekundarne strane koristeći niz kondenzator, samo bi se osiguralo da su identični resonating frekvencije).Uz seriju resonating, snagu prijenosa efficienct postaje puno više od indepent udaljenost / usmjerenje.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back