Berenger je savršeno usklađeno Layer

A

AZE

Guest
ima li iko ideja na temelju primjene Berenger's PMLs na 3DFDTD simulacija.

Pokušajte UPML pristup temeljen, njegov velik dio lakši to shvatiti i primijeniti.

za UPML postoji cijelo poglavlje u knjizi 'napretke u računski elektrodinamika'

Također, za izgled radovi SDGedney, on je onaj koji predložen ovaj formulacija i napisao gore poglavlje.

Radovi D. Sullivan također bi moglo pomoći u to osjetiti takav pristup.On je predložio sličan unsplit method.Also svojoj knjizi o FDTD je primjer koda (wih nekoliko pogrešaka moram upozoriti u), ali opet to će pomoći u dobiti accurte sliku tih pristupa

Hi settmar,

Ja ne mogu dobiti knjigu ni papir,
želite molimo da ih upload.

Hvala

Gedney's papir ovdje
Žao nam je, ali morate prijaviti kako biste vidjeli ovaj privitak

Ja succed da uilt 3D FDTD kod koristeći UPML pa ako ste zainteresirani samo me kontaktirajte na ovaj mal / microwave_tetuan (at) yahoo.com

Hi helio1972
U trenutku sam zgrade 2D FDTD kod koristeći UPML MATLAB-u, ali ne radi.Ja sam provjeriti sve, ali još uvijek ne mogu pronaći gdje je problem.Na taj način Možete li ugoditi upload tvoj verzija za mene to provjeriti s?Puno ti hvala!

Bok,
Pokušao sam to napisati Matlab koda temelji na TF / SF metoda 2D FDTD s Berenger's PML.Sam izračunati polja zgrade pregledna tablica navedeno u Taflove knjige.
Ja suočen tri problema, kada JA trčanje simulacija;
1) Postoji mnogo razmišljanja (10% od veličine incidenta polja) u računanju prostoru kad nema raspršivač.

2) TF regiji propuštanja polje u SF regiji.

3) Kada sam se PEC avion u računanju prostoru, H polja na rubu ploče PEC nikad ne nestaje.

Imati bilo koji ideja što radim krivo?

Hvala

Hi momački,

Trenutno radim na Berenger's PML.Ja sam koristeći Sullivan's knjigu kao svoj poslovni i uspio sam 2D program u Fortranu.Međutim, ja sam teško to napraviti u 3D.Mogao netko daje bilo kakve savjete?

Svatko ima 3D kod bilo Matlab ili Fortran?Ja mogu biti kontakt emkenkyu (at) yahoo.com

TQ

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back