automatska regulacija pojačanja petlji (AGC / VGA) dizajn help

G

Ghost Tweaker

Guest
Hi everyone,

Ja sam jedan projektiranje AGC / VGA za bežični prijemnik.Je signal već downconverted iz 2GHz do 420kHz i njegova je razina oko-70dBm na VGA ulaz.Znam teorije dizajna i VGA loop / AGC ste naučili na fakultetu.Ja sam shvatio je AGC / VGA u diskretne komponente i mnogo problema dogoditi.Doista je trebalo osigurati od 0dB na dobit 96dB.No ja ne mogu imati claen signal za inpute od-80dBm!Dobit kontrole vrlo je prljava mi je ...JA isto tako dont 'imati filtriranja u prethodnim fazama još ...
Da li netko ima dobar članak o ovoj stvari ili već iskusan s ovim?Moj AGC je opamp / diodni ispravljač slijede jedna integrale.

Hvala za vaša pomoć
Ghost

Pročitajte Ovaj papir.
Žao nam je, ali morate prijaviti da biste vidjeli u ovom prilogu

Hvala za papir.Ova teorija thonk ja znam.Što mi je potrebno sad je vrsta rješavanje problema ....
Postoje 2 problema:
-kad sam prvi ući u AGC sa signal generatora, postavite ref bod za izlaznu snagu od-10dBm i Internet utvrde za inpute od -40 do-70dBm, koji je veći od očekivanog.Želim biti u mogućnosti doći do razine down to-90dBm.
sekundi, kada sam je stavio LNA mikser IQ Demodulator prije AGC, izlaz je-28dBm za 70dBm unosa 18dB što je manje od očekivanog.Da li to nešto za napraviti sa buke beeing u nekom trenutku veći od signala i spuštanja potrebne dobitak?

Hvala na pomoći
Ghost

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back