ATPG Untesttable Greške

B

badola

Guest
Bok svima,

Imam koristi dizajn i DFT kompilator kompajler za umetanje skenirati za moj dizajn.našto ja provjeriti moj post DFT DRC report on mi je pokazao da nema kršenja.Imam pretvorili SPF datoteku proc datoteku za pastscan pomoću stil2mgc alat.Imam stuckat generira obrasce za dizajn.Svi obrasci su prolazi.Ali ja pogledati u AU fault izvješće nađem au greške na funkcionalne igle koje nisu definirane na razini tapacirati vremenskim one bi se trebao koristiti kao ulaz ili izlaz kao svi od njih su dvosmjerno u prirodi.Ja sam pomalo zbunjeni zašto sam uzimajući au rasjeda na funkcionalne igle.Ponudi mi što trebam učiniti?Trebam li dodati kontrolne točke i promatrati?

Pozdrav prijatelju,

1.Whts test pokrivenost?
2.Have u popravio Dvosmjerno portovi?

set_dft_configuration-fix_bidirectional omogućiti
(ili) ručno možete popraviti smjeru priključke.

Sunil Budumuru -
asic-dft.com

Hi sunil,

Hvala za odgovor.Ali to naredba neće raditi coz u zadano stanje dvosmjerno lukama već su fiksni.Ja sam stavio na linijama iz synopsys priručnika: --

-omogućiti fix_bidirectional | onemogućiti
Omogućuje ili onemogućuje se dvosmjerno onemogućivanju AutoFix uslužni.Po defaultu,
bidirectionals su autofixed.

Imam pokrivenost 96,07% za stuckat ponovo modu.Ja sam neki gubitka 3,63% pokrivenosti zbog crne kutije.

Thts redu, ali u samo provjeriti je li alat ima fiksni ili ne.

U preview_dft-all izvješće, možete vidjeti da li bi-di got utvrđeni alata ili ne.Dovoljno je prijaviti previw_dft.

Putem alata neće popraviti sve dvorezonantan di
je po defaultu.Dakle, uvijek je bolje provjeriti dvorezonantan di lučice u post DFT netlist da vidimo da li su dobili fiksnih ili ne.

Putem 96,07% pokrivenost je dobra.ako BB su vrste ovnove je savjetovano da ubacite test ukazuje na poboljšanje pokrivenosti.

-sunil budumuru
asic-dft.com

hvala za odgovor sunil.Da imam CPU, pll, RAM i ROM-a kao crne kutije.Ja sam koristeći set_dft_configuration naredbu za umetanje kontrole, kao i promatrati bodova.Ali čak i tada sam uzimajući iste pokrivenosti.Za atpg im koristeći fastscan.Trebam li koristiti macrotest naredbu za uspomene?Još jedna stvar koja mi želimo znati što je razlika između atpg model za memorijsku od jednostavnog memory model.

1.ru koji način se izvodi DFT kompajler DB ili XG?
2.Kako ur umetanja kontrole (CP)
i promatrati bodova (OP) koristeći set_dft_configuration?

Što se tiče atpg model za uspomene, ne mogu vam dati cijelu detalja ovdje jer treba vremena.Ali, kao u've BB'ed ovnova, mogu predložiti sljedeće.

Greške u logici spojen na ulazni podaci, adresa i neke kontrole linije će biti neuočljiv, a greške u logici spojen na izlaz podataka bit će
neuočljiv.Dakle, samo CPS OPS i dok je umetanje DFT logike i nastavite dalje.

Na taj način možete dobiti bolju pokrivenost.

Postoji nekoliko načina za upravljanje drugim uspomenama u DFT, možete vidjeti u asic dft.com-u par dana.

Sretno.

Sunil Budumuru
asic-dft.com

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back