atmega32 s sim300cz

B

baba147

Guest
Pozdrav svima, radimo na naš projekt koji koristi atmega32 (i senzori) za mjerenje statusa okoliša (temperatura, vlažnost itd.). nakon što su mjerenja, te vrijednosti su se posla na PC pomoću sim300cz putem GPRS-a. Sučelje između atmega i sim300cz je serijski. Želimo zaposliti handshaking mehanizam kao dobro. Problem je u tome ja ne mogu shvatiti da li se samo RTS / CTS treba koristiti ili DTR, DCD, RI također treba koristiti. Naravno, prijenos neće biti kontinuirana. Normalno, sim300cz će biti u stanju mirovanja i bit će probuditi strane regulatora s vremena na vrijeme. Pročitao sam mnoge objašnjenje serijski comm. signala, ali još uvijek ne mogu shvatiti. : (Tako da bilo tko može objasniti kako i zašto DTR, DCD, RI bi se mogla koristiti Zahvaljujući žao za moj loš način objašnjavanja problema sam proveo cijeli dan čitanje članaka na internetu, a moja glava teška osjeća sada??...

može bilo koji tijelo pomoć! u komunikaciji s sim300cz atmega16L ... detalji našeg projekta je u gore mjesto ...

Ja sam planira pokrenuti jedan projekt koristeći ovaj modul s kojima i Atmel. Rado ću pomoći kad bi saznali kako je to komunikacija posao. Projekt će početi za oko 1 mjesec dana kad sam se module iz Mađarske i napraviti preliminarnu PCB .... Lijep pozdrav! Mladen Bruck Bosna i Herzegowine

Ja sam također rade istu stvar. Ali ne znam gdje početi. Ja sam koristeći ATMEGA16. Ako bilo tko može popuštanje mene kod za sim300 sučelja i slanje sms serijski na sim300 modul onda ću biti vrlo zahvalni na njega.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back