ASIC knjižnica

P

peen1

Guest
Imao sam nekih pitanja o tome kako koristiti ASIC knjižnice tijekom sinteze (synopsys).

Imam fast.db, slow.db i tpz.db Na brzim i sporim definiraju ćelije dok tpz ima jastučić informacije i neke žice opterećenja modela.Brzim i sporim knjižnice također imaju žice opterećenja modela.
Koje žice opterećenja modela bi trebao biti izabran i kako se koriste informacije jastučić za moju sintezi.

Kako ću reći alat za odabir najboljih modela čini se stane?

Je li moguće za alat za miks brzim i sporim knjižnica i brz odabir ćelija samo kad je potrebno, kako bi popravili zatišje.Čuo sam da ambit može to učiniti.

Thanks in advance!

peen1 wrote:

Imao sam nekih pitanja o tome kako koristiti ASIC knjižnice tijekom sinteze (synopsys).Imam fast.db, slow.db i tpz.db Na brzim i sporim definiraju ćelije dok tpz ima jastučić informacije i neke žice opterećenja modela.
Brzim i sporim knjižnice također imaju žice opterećenja modela.

Koje žice opterećenja modela bi trebao biti izabran i kako se koriste informacije jastučić za moju sintezi.Kako ću reći alat za odabir najboljih modela čini se stane?Je li moguće za alat za miks brzim i sporim knjižnica i brz odabir ćelija samo kad je potrebno, kako bi popravili zatišje.
Čuo sam da ambit može to učiniti.Thanks in advance!

Budući da su ćelije pisanje instatanced directely.Na jastučić prstena povezana modula je samo u gornjem toku razini logika sintezi.

1.select slow.db kao ciljnu knjižnicu, tpz.db je postavljen kao poveznica biblioteka;
2.možete koristiti žičani model opterećenja u slow.db

peen1 wrote:

Koje žice opterećenja modela bi trebao biti izabran i kako se koriste informacije jastučić za moju sintezi.Kako ću reći alat za odabir najboljih modela čini se stane?

Brzim i sporim biblioteka se može koristiti u Primetime za oba slučaja timing analysis.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back