Antena simulacija sa CST MWS 5

M

markus

Guest
Bok,

Svatko CST Guru ovdje?

Im 'težak to simulirati čip antene (izgrađena po vijugave mikrotrakasta monopole na FR4 osnovice)
koja se nalazi na uglu sklopa pansion (groudplane je uklonjen samo pod čip).Međutim MWS reći mene taj izračun ne ostanu stabilne.Svejedno dobre savjete?

Na početku sam izabrao "planarna antena na supstratu" predložak.JA pokušao to napjev meshing opcije bez ikakvog napretka:

Od globalnih mesh properties ja

- Pokupljeno na ravnotežu mesh
and Lower mesh limit
to value 20- Postavite po Lines valna duljina
i Donja stupica limit
na vrijednost
20.to value 90
(Thats how I get one mesh layer in the thickness of the microstrip)

- Postaviti isprepletene linije ratio limit
na vrijednost 90
(Taj sam kako dobiti neki mrežaste sloj u debljini od mikrotrakasta)

- Pokupljeno off Merge fixpoints na tanke Peć / gubljenje limovi
metal value to 5

- Postaviti na Pročisti Peć /
metal rasipanje
vrijednosti do 5
for groundplane, feed microstip and radiatior microstrip.

Od dijelova lokalne mesh properties sam izabrao Optimiziraj stupica za tanke listove
za groundplane, feed microstip i radiatior mikrotrakasta.Moj granični uvjeti su sve otvorene (dodavanje razmaka)Da li ove postavke sve smisla?MWS reći mene za smanjenje vrijednosti PBA popunite ograničenje faktor, odnosno maksimalno stabilno vrijeme korak faktor.U drugom simulacija Pokušao sam, ali ovo nije u pomoć.

Hoće subgridding dati neke pomoći?Što opciju Uvijek isključuje Pechi materijala učiniti?

Hvala!

Markus wrote:

Bok,Svatko CST Guru ovdje?Im 'težak to simulirati čip antene (izgrađena po vijugave mikrotrakasta monopole na FR4 osnovice) koja se nalazi na uglu sklopa pansion (groudplane je uklonjen samo pod čip).
Međutim MWS reći mene taj izračun ne ostanu stabilne.
Svejedno dobra savjeta?Na početku sam izabrao "planarna antena na supstratu" predložak.
JA pokušao to napjev meshing opcije bez ikakvog napretka:Od globalnih mesh properties ja- Pokupljeno na ravnotežu meshand Lower mesh limit
to value 20

- Postavite po Lines valna duljina
i Donja stupica limit
na vrijednost 20.

to value 90
(Thats how I get one mesh layer in the thickness of the microstrip)
- Postaviti isprepletene linije ratio limit
na vrijednost 90
(Taj sam kako dobiti neki mrežaste sloj u debljini od mikrotrakasta)- Pokupljeno off Merge fixpoints na tanke Peć / gubljenje limovimetal value to 5
- Postaviti na Pročisti Peć /
metal rasipanje
vrijednosti do 5for groundplane, feed microstip and radiatior microstrip.
Od dijelova lokalne mesh properties sam izabrao Optimiziraj stupica za tanke listove
za groundplane, feed microstip i radiatior mikrotrakasta.

Moj granični uvjeti su sve otvorene (dodavanje razmaka)Da li ove postavke sve smisla?
MWS reći mene za smanjenje vrijednosti PBA popunite ograničenje faktor, odnosno maksimalno stabilno vrijeme korak faktor.
U drugom simulacija Pokušao sam, ali ovo nije u pomoć.Hoće subgridding dati neke pomoći?
Što opciju Uvijek isključuje Pechi materijala učiniti?Hvala!

zdravo!
u MW @ 4 je takvih kao parametar
"Faktor stabilnosti za vrijeme korak"
pod trancient_solver / Posebno / razrješivač.
pokušajte pronaći u v5 i igrati i pokušati Točnost također, za prvo attemption najmanje.
A za čip antene lambda/20 mislim da je previše grub, povećati dva puta ove vrijednosti.
ali bolje da se vaš projekt ovdje, čak mb mod datoteku.
pozdravi

Bok,
Imala sam problema sa stabilnosti u MWS4.Sam koristio paralelni procesor i uvijek je imao problema sa stabilnosti.Sam mogao riješiti problem kada sam chosed koristiti samo jedan procesor.
... tko zna zašto ...

ćao

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back