[Antena efekt] Što će se dogoditi?

E

ee484

Guest
Bok, svima,

Ja sam težak to škripac moj čip ... što nije u redu s njim.

Što točno će se dogoditi ako se antena kršenje?

Recimo, krivo žice bez razmatranja antenski efekt sa inverter.
Ako sam dati sat signal na taj inverter, što će biti izlaz?
Je li to ili samo uništiti inverter?

pozdravi,
Bee

Bok,
U genreal antenski efekt će doći kada se usmjeravanje metala dužina mnogo, mnogo više nego vaše povezan vrata širine ...to znači da je naboj nakupila na vratima je više, tako da će se uništiti.

Kako biste izbjegli ovaj efekt,
1.mi ćemo slomiti metal i priključen na sljedeći viši metala s vlastiti vias
2.mi ćemo držati antenu dioda blizu vrata

Regrads,
Penchal

antena efekt je pojava u kojoj se nalazi ogroman naboj graditi-gore na vratima ili metalni slojevi tijekom jetkanja.ovo punjenje izgraditi mogla gorjeti vrata, ako nema odgovarajućih mjera primijenjena tijekom dizajniranja izgleda.Da biste to izbjegli, tie-down/NAC dioda treba biti spojen u blizini vrata koristeći prvi metal, i / ili antena dioda treba biti spojen na I / O.Big komade vrata također treba izbjegavati (izbjegavajte korištenje GP slojevi u povezivanju vrata) do smanjiti mogućnost naknade build-up.
Nadam se da ovo pomaže.

pozdravi

To ovisi o procesu i veličini antene.MOSFET s tankim oksida i male antene samo možda je Vt pomaknut, velika antena mogla razbiti vrata oksida i kratke uređaja.Viši napon mosfets s debelim vratima oksidom će uglavnom imati njihov Vt pomak.Pomak u Vt mogu utjecati na odgovarajući.

Bilo kakvu štetu od antene utječu također mogao biti problem pouzdanosti, on svibanj ne uništiti oksidni vrata, ali ona mogla oslabiti i skratiti vrijeme uređaje život.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back