Ansoft Simplorer vs.

T

toad_th

Guest
Se bilo tko imati neke mišljenje o uspoređujući ta dva programa na Power Electronics sklop simulacija?

Iz mog iskustva, dobra stvar je da za Simplorer: radi pod Windows XP okruženju.Dok SaberDesigner službeno ne, to experients problem dozvola provjere prilikom vršenja simulacija.Iako možete prizvati skica GUI, kada to pokušavaju DC analize, ona će se prikazati neka greška na potprogram.To je bio je rekao da je uzrokovana nekompatibilnost memorije upravljanje na XP.

Međutim, simplorer troši mnogo resursa sustava, posebno simulirajući Switching krug.Kada se koristi simulator sustava fizičke memorije, računalo dobiva nevolji teče glatko.To je gotovo nemoguće za prebacivanje između prozora zadataka od računalo ponaša kao kamen na ovu situaciju.Dakle rješenje je: 1) opremiti vaš sustav s velikim luda memorije; 2) izbjegavanje multi-zadatak rad tijekom simulacije.

Dok je za SaberDesigner, možete promijeniti način korištenja memorije.Iako će sustav usporiti kada memorija običaj je više sustav phisical memorije, to je puno bolje nego Simplorer.

Što se tiče ishoda oba simulatori, moje iskustvo mi govori da SaberDesigner bi bilo brže, a rezultat će biti više prihvatljive prihvatiti (barem bliže mom procjene prije nego simulacija).

Se bilo tko drukčije imati ocijenili ta dva simulatora?Možda za one koji osim primjene energetske elektronike prespajanje krugovima.

Ako da, molim Vas, podijelite svoje iskustvo s nama ovdje?Hvala!

koristeći simplorer sad ..

se slažu da u potreba za imati puno od pamćenje ..minimalna ovan u potreba je 512MB i trenutno ja sam trčanje simplorer koristeći 1G ram, ali ipak .. ja licemjerje priuštiti otvoriti previše prozora na vrijeme .. uzrokovat će moj sistem objesiti

i jednu datoteku projekt lako može potrajati i pola mog 256MB tumb voziti

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back