analogno-digitalni preporučiti chip molim

D

djalli

Guest
Ja ću unijeti 0-50Hz analogni signal.čip što ja trebam koristiti za analogno-digitalna pretvorba.
ja moramo inzistirati na tome da li moraju imati točnost kasnije analizira digitalizirani signal. [/ B]
također primarna briga je Potrošnja snage.

tisućama hvala svima.

Bez dodatne informacije,
nisam siguran koliko svatko može predložiti.Na primjer, paralelno ili serijsko sučelje, koliko rezoluciji, je to ide na DSP (koji je jedan), je primjena powered baterije (koliko snage možete priuštiti, intermittant / neprekidnog uzorkovanja).Jeste li u potrazi za kratko trajanje glitches.

U osnovi, ono što je stvarna primjena, što trebate znati o vašoj signal?

Većina modernih ADC-a ne konzumiraju puno snage.Traži Maxim (http://www.maxim-ic.com/), Texas / Burr Brown (http://www.ti.com/)
i naravno Analogni (http://www.analog.com)

Neke osobne favorite:
Texas: ADS7825P, ADS7811U, ADS800U
Maxim: MAX122, MAX1400

Živjeli,
FoxyRick.

Mislim da je to stvarno neophodno da kompletan elaborat tablični jedan ADC, tako da možete dobiti upoznat s različitim parametrima važnim za ADC.
Onda je stvarno važno točku, što je uređaj želite spojiti ove ADC (kao što kaže Fox) za primjer, pretpostavimo da želite spojiti ove ADC na DSP iz TI, onda je stvarno bolje izabrati ADC iz ovog poduzeća ADC jer se može spojiti izravno na DSP bez potrebe za bilo kakve dodatne ljepilo logici.Ili kada se spajate na Analog's DSPs,
onda je bolje izabrati ADC iz tog društva.Na taj način oblikovanja vremena može biti smanjen, a možete dobiti bolje rezultate.
Bilo koji način, trebali naznačiti potrebno precizno (kao što je FOX kaže), jer ovo je stvarno važan faktor.
Također biste trebali naznačiti ako vam je potrebna preciznost isto vrijeme sve od 0 do 50MHz frekvencija, ili kada se povećava frekvencija onda možemo reći da nam je potrebna niža preciznošću?

mami_hacky wrote:

Mislim da je to stvarno neophodno da kompletan elaborat tablični jedan ADC, tako da možete dobiti upoznat s različitim parametrima važnim za ADC.

Onda je stvarno važno točku, što je uređaj želite spojiti ove ADC (kao što kaže Fox) za primjer, pretpostavimo da želite spojiti ove ADC na DSP iz TI, onda je stvarno bolje izabrati ADC iz ovog poduzeća ADC jer se može spojiti izravno na DSP bez potrebe za bilo kakve dodatne ljepilo logici.
Ili kada se spajate na Analog's DSPs, onda je bolje izabrati ADC iz tog društva.
Na taj način oblikovanja vremena može biti smanjen, a možete dobiti bolje rezultate.

Bilo koji način, trebali naznačiti potrebno precizno (kao što je FOX kaže), jer ovo je stvarno važan faktor.

Također biste trebali naznačiti ako vam je potrebna preciznost isto vrijeme sve od 0 do 50MHz frekvencija, ili kada se povećava frekvencija onda možemo reći da nam je potrebna niža preciznošću?

Trebam poznata najveća učestalost ti zanimljivi željeni signal.

bomba je napisao
/ la:

Trebam poznata najveća učestalost ti zanimljivi željeni signal.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back