Akcelerometar 2 osi do ADC?

M

motigator

Guest
Pozdrav, Ja sam težak to stvoriti jednostavan modul koji sadrži brzinomjer (ADXL321), opamp kao međuspremnik (TLV2784) i IC ADC (AD7922).Moj cilj je da pročitate Akcelerometar funkciju i izvedbu, a kasnije na sljedećoj fazi, Im 'idući u dodati DSP za obradu podataka iz ADC.Sjedim posible za mene na korištenje svih komponenti koje sam stavio u zagrade?Još jedna stvar, mogu raditi ADC bez stvarne veze s kontrolerom (DSP).Kao što sam pročitao, ADC potrebu za sat.Thx, nada za vrste i jasan prijedlog.

Bok,

Nisu koristili dijelove ste unos, ali čitajući tablica zapitali zašto vam ne čitaju ADXL321 izlazi ravno u dvije ADC ulaza mikro kao što je slika?

Ne znamo što se koristi kao svoju DSP?, Ali se ona ne ulazi ADC?

Možete li dati program, tako da možemo pomoći?
Imate dizajn kako bi vaš posao ili jednostavno je oblikovati sklop s tim komponentama?

Zapravo ja sam pokušava primijeniti svaki blok u moju grupu IC crtati.Sadrži, MEMS blok koji će biti izlaz u analogni.Tada sam trebao imati čitanje krug.No budući da ADXL321 IAS već zadužen pojačalo tako da sam samo dodati gore međuspremnik (TLV2784), sljedeći blok će biti ADC blok.To je samo do tog bloka prije nego drugu grupu na mom centru postupiti na drugi blok koji bi trebao biti DSP developement.We're studiranje svaki dio jer mi uključiti u IC području dizajna.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back