74XX132 za frekvencije metru

L

Li_ereunpisan

Guest
ono dobro TTL 74XX132 serija za mjerenje frekvencije, serija HC, HCT, KAO, ALS, itd? I'se ga pokušao .... za mjerenje niskih frekvencija (1Hz-10kHz) može se pročitati, ali da izmjeri visok frekuency (1MHz-50MHz) ne može čitati, ali specifikaciju frekuency metar moj sve do 50MHz ...

vjerojatno ne pruža dovoljno signal na ulazu metara. Na višoj frekvenciji morate biti oprezni kako se slagala svoj 'signal generator' s metar. Također njegova nije jasno što vaše pozivanje na 74xx132 je? To samo Nand s Schmitt vrata?

Mogu li postavljati malo više detalja o vašem metar Mislim da su neke slike ili pravilan specifikacija poput naziva tvrtke i sl. Predmetni broj na forumu ..... Moj geuss ovdje je to možda imaju neke različite konfiguracije za frekvencije više od 10MHz ... bcz .. uglavnom signaliziraju s koje se kreću mjerit će se pomoću CRO ..... tradicionalna Mjerač frekvencije koristi tehniku ​​ravnotežu most za mjerenje frekvencije .... kako uvijek sada dan, čak i vrijeme računajući s digitalnim metoda je također vrlo popularan za frekvencije Mjerenje ... Sretno

ti si vjerojatno ne pružaju dovoljnu signal vašem metara ulazu. Na višoj frekvenciji morate biti oprezni kako se slagala svoj 'signal generator' s metar. Također njegova nije jasno što vaše pozivanje na 74xx132 je? To samo Nand s Schmitt vrata?
mjerač frekvencija za mjerenje digitalnu frekvenciju, ulazna frekvencija preko tranzistora BFR93 zatim proslijediti 74HC32, ja ne razumijem kako određeni signal bi trebao ići na 74HC32 Vidio sam puno referenci da uporaba 74HC32
Može li objaviti malo više detalja o vašem metar Mislim da su neke slike ili pravilan specifikacija poput naziva tvrtke i sl. Predmetni broj na forumu ..... Moj geuss ovdje je to može imati neke različite konfiguracije za frekvencije više od 10MHz ..... bcz općenito signaliziraju s koje se kreću mjerit će se pomoću CRO ..... tradicionalna Mjerač frekvencije koristi tehniku ​​ravnotežu most za mjerenje frekvencije .... kako uvijek sada dan, čak i vrijeme računajući s digitalnim metoda je također vrlo popularan za mjerenja frekvencije ... Sretno
Ja koristiti ovaj shematski kao referency

Vaš referentni krug je kombinacija LC metar plus ESR metar plus Mjerač frekvencije. 74AC132 se koristi za odabir ulaza iz bilo (1) LC dijelu ili (2) u FreqInput dijelu. Da biste omogućili frekvencija metara sekciju, signalni RC1 (od UC) mora ići VISOKO, i signal RC2 mora ići nisko. Zatim frekvencija signala dobiva omogućena i preusmjeren na RC0 PIC. Prekidač SW2 u zatvorenom će povećati dobit od ulaza za Frequency dijelu. Čin BF998 i BFR93A krugovi kao pojačalo / ulaz tampon za vaše frekvencije signala. Pokušajte zatvoriti SW2 prilikom čitanja višim frekvencijama. Kao što sam rekao prije, na visokim freqs ne može pružiti ulaz u ispravno 'podudara' način, a time i previše nizak signal na vaš 74xx132 za to dati pouzdane izlaz. ILI Budući da na 50Mhz razdoblje je 20nS, onda možda 74AC132 nije dovoljno brzo reagirati. Ti bi mogao probati koristeći 74ACT132, ili neki čak i brže Schmitt vrata ovdje za više freqs. Pitanje je - što je vaš izvor signala? A kako znaš da je davanje izlaz 50Mhz, a na kojoj razini? U slučaju da ste okupili ovaj krug sebe, onda bi moglo biti i drugih pogrešaka koje ne mogu predvidjeti.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back