4x7 fonta kod za MAX6953

P

philmod

Guest
Ja sam preko 8051 kontrolirati dva MAX6953 vožnje četiri 5x7 prikazuje, to rade jako dobro, jedino imam problem je fontovi su previše bliski i mi treba da čuvaju 5x7 prikazuje physicaly rame uz rame.Ima li tko imati bilo koji custom 4x7 font koda, gornji i donji slučaju alfanumeričkih znakova.Moj program je na skupštini.

Hvala

Hi philmod

Vi ne odustaje od Vašeg zadnjeg zahtjeva: ftopic149183.htmlPa pokušati izgraditi ga s ovom malom primjene

or downloaded from hereMožete posjetiti stranicu
ili skinuti sa ovdjeTo je bio razvijen za LCD zasloni na temelju HD44780 kontroler, to
je razlog zašto je heksadecimalna byte koji se pojavljuje na stupac odmah na desnoj strani matrice su kodirane prema takvom ekranu.
A možete ga koristiti za vaš lik se protežu od 5 stupce do 4.
Kao što sam rekao prije nego,
bilo bi za široku imposible karaktera kao što su M i W.
Osim toga unutar MAX6953 neće stati sve gornji i donji slučaju alfanumeričkih znakova (samo 24 korisnički odrediv znakova)

Budući da unutar MAX6953 likovi su pohranjene sa 5 bajtova po karakteru, nakon popunjavanja svih potrebnih točaka u matrici, zamislite zaslonu izmijenjani sa 90 stupnjeva u smjeru kazaljke na satu.
Sada se pojavljuje horizontalne i kolumne možete započeti kodiranje s lijeva na desno, s najznačajniji bit s lijeve strane.

7F -
1. stupcu na lijevoj strani
02 -
2. stupac
0C -
3. stupac
02 -
4. stupac
7F -
5. stupac

Sada pokušajte protežu na "M" znaka do 4 stupaca.
Žao nam je, ali morate prijaviti da biste vidjeli u ovom prilogu

Thank you ću probati ovo i neka znate kako mi je činiti.

Slična je situacija u sam iskoristio fonta:
Žao nam je, ali morate prijaviti da biste vidjeli u ovom prilogu

Možete koristiti i umrežiti u Microsoft Excelu za izradu znakova, a zatim ekstrakt pridružene heksadecimalna za svaku liniju koda, i horizontalno ili vertikalno.Također možete koristiti Excel pisati kodove na datoteku u asembler C formata koji se mogu ugraditi u procesor softvera.Ta ideja bila je začela po Alberto Ricci Bitti i što možete vidjeti gore u mom dizajnu provedbu ideje u EDN
http://www.edn.com/article/CA207103.html?spacedesc=designideas

Čitav koncept je razvijen u kompletnu prijavu (uz mnogo detaljnije objašnjenje), gdje je piksel u grid može uključiti i isključiti tako da dvaput kliknete na ćeliju povezane Excel u mojoj knjizi:
"Excel po Primjer: Microsoft Excel Kuharica za Electronics Engineers" u izdanju Elsevier / Newnes ISBN 0750677562.

Nadam se da oglas ne vrijeđati.

Aubrey Kagan -

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back