4-20mA varijabla izvor

J

jryan

Guest
Trebam dizajnirati test na ploči gdje mogu imati 4-20mA izvor i razlikovati izvor ručno lonac, moram imati digitalni prikaz na ploči da pročitate od 4,00-20.00mA. Može li itko pomoći odabrati dijelove koje bih potrebno? Moj opskrba ulaz može biti 110Vac ili 24VDC bilo koji način. Trebam li staviti sve u petlji? ex. Napajanje> 4-20mA izvor> Lonac> Zaslon> Artikl da sam mijenjajući izvor na> Povratak na napajanje? ili trebam nešto drugo? Ja sam novi u sklop dizajn i bilo koji pomoć bi bilo poštovati? Hvala!

Pogledajte ovaj Projet: http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=163559 Sa blagim modofocation treba odgovarati vašim svrhe .. Prije svega, to se temelji na jednom od najlakših za korištenje mikrokontrolera sa graditi-u A / D cnverter i PWM izlaza .. Također, njegova skup osnovne upute uključuju LCD zaslona kontrolu .. Drugim riječima, to je sve što vam mogu zatrebati .. Pozdrav, IanP

hi 4 do 20mA pokazatelj
100_1166799200.JPG
47_1166799277.JPG

koristiti AD694 iz ADI za ručno 0/4-20mA generacije i koristiti ICL7106 sa 100 ohma trenutnom shunt za mA prikaz sustava. Također možete koristiti ICL7135 (4,5 znamenka voltmetar) također možete koristiti AD420 (AD421) za digitalni (softver kontrolirani) mA generacije s mikro.

što?? možete kupiti jeftina struja metar od trgovine za £ 3 E6 6 dolara ili manje ne 0-20 pojačala četiri ili pet znamenki

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back