3D zračenja i dobiti u odnosu na frekvenciju zemljište

S

shahid78

Guest
bok

prije pokretanja simulacije u CST MWS ćemo definirati različite monitore za naše željene quatities.
na primjer, ako smo zainteresirani zračenja na 1,8 GHz sada smo definirali polja monitor na 1.8GHz i nakon simulacije možemo vidjeti željenu ratiation uzorak

moje pitanje je li moguće izvući 3D zračenja u bilo koje druge frekvencije nakon što je završio simulacija pomoću naknadna obrada predložaka withour trčanje simulacija ponovnomoje drugo pitanje je kako to zemljište dobiti u odnosu na frekvenciju CST MWS radnju.
bilo koji pomoć bi biti visoko poštovati

pozdrav
Shahid

No, u morati definirati monitor na željenu frekvenciju prije pokrenuti simulaciju u.
2. pitanje za ur
1) u može dobiti dobiti izravno od zračenja ako u izabrati opciju IEEEGain
2) U također odabrati templete (ja mislim farfied i odaberite dobit na željeni kut)

hi snkhan

hvala za odgovor.
u vezi zračenja ja mislim da bi bilo puno vremena za pronalaženje 3d zračenja posebno ako jedan pokrenite prilagodbe sheme mreže.
pa moram pokrenuti shema mreže adaptacije opet da ja sam zainteresiran za zračenja u bilo koje druge frekvencije

u vezi vaše komentare na dobit, ja sam zainteresiran za krivuljom koja daje dobitak protiv frekvenciju tako da ja znam kako dobit varira sa frekvencijom.

dok su vaši reći dobit na određenu frequecy koji se prikazuje na dnu zračenja

Ipak mnogobrojan hvala za tvoj komentirajte

hvala

tko zna kako se zemljište koristi ili efikasnosti u odnosu na učestalost u CST MWS za antenu simulacije

Ja ne znam da li će to pomoći, ali je praktična na parceli dobije nasuprot kuta vs frekvencija u HFSS.To stvara 3D izometrička zaplet.

Priznajem da je vaše pitanje nije bilo o HFSS posebno.Također mogu ostvariti slične zemljište u Matlab.U stvari, možete otići još jedan korak i četiri parametra parceli gdje se boje i ostale tri odgovaraju i, j, k i sjekire.Kao što sam podsjetiti naredba je plot3d i boja je jedna od dodatnih parametara u popisu argumenata koje kontroliraju pojedinosti o zavjeri.

Nadam se da ovaj nije zalutala predaleko od namjeri Vaše pitanje.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back