2,4 GHz modul SMA konektor

D

DiBosco

Guest
Ljudi, ja sam projektiranje nizak volumen proizvoda koji moram napraviti (point to multipoint) bežični.Našao sam neke odlične malo 2.4GHz module iz Radiocrafts koji su Surface Mount, koji sam stavio na četiri layer PCB.

PCB-a će biti unutar metalnog okvira i stoga će morati imati nešto kao bič antenu.Od radiš puno traži na Googleu i na kratko vrijeme apps bilješku iz disti to bi izgledalo kao da mi je potrebno da se moj trag iz modula 50 Ohm.Bio sam ukazao na Agilent's appcad što se moje srce izgleda da predloži Trebam 10-ti trag na vrhu strane PCB uz tlo avion na dnu.To se čini u izravnoj suprotnosti s drugim vodiči nisam našao što sugerira trag širina trebaju biti 1,8 puta debljine PCB.To će predlagati 100 ti pjesmu, što se čini ludim kada se smatra jastuk na modul je samo 40thou!

Način PCB je u ovom trenutku, pratiti iz jastuk na modul za SEPO je samo oko 500 ti je četiri i četrdeset pet stupnjeva zavoja u njemu.Kada Atmel puštanje manju verziju procesora osloboditi prostor na mom brodu mislim da je mogao doći dolje do 250 ti i biti u ravnoj liniji.

Dakle, mogao netko pojasniti?

1.Da li ja mogu biti nesporazum ili appcad li 10thou čini laž pogodan staza širine (Ja ću stvoriti zemlju avion na dnu PCB-i imaju dva srednja sloja prazno za ovaj dio s PCB-ima, ako to čini pravo).

2.Jesu li oni četrdeset pet stupnjeva Koljena apsolutno ne-ne ili da li bi se samo smanjiti raspon za prototip ili da li oni napraviti nikakvu razliku?!

3.Zar sam ja samo pretjerano worring i za takve kratke udaljenosti od modula za konektor SMA odds to ne čini?!

Ja sam vrlo iskusan inženjer dizajn, ali još nisam učinio bilo RF prije.

Mnogobrojan hvala uistinu za bilo kakvu pomoć.

Rob

45 stupnjeva nije dobro, to izbjeći.Isto tako duljina ako je mala, to i nije toliko važna.thumb u pravilu se ne morate brinuti o tome, ako je duljina Maller od (lambda/20). gdje lambda je valna RF radite.

Mnogobrojan hvala za to, ja ću promijeniti PCB-ima u takw iz zavoja.kao što je to prototip Imam neke zanošenje na formalan tvornica.

Ja sam još uvijek nije jasno o trag širina ipak.Da li da slijede ista pravila kao i dužina u da ako je kraća od lambda/20 to isto mater nije previše?

Hvala opet.Rob

Vi ste pravo na
dužina u tome, ako je kraća od lambda/20 to isto mater nije previše

Trag širine izračun appcad bi trebao biti u redu.
Kako li ikada RF Staza je vlasništvo bilo vias onda je pravilno modelirano pomoću 3D simulatorima.

postoji alternativa za 45 stupnjeva zavoj -> možete ići na luk zavoj koji je učinkovit u usporedbi s 45 stupnjeva zavoj osobito u RF PCB dizajn.

Preostala pitanja nisam siguran.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back