12v na 340V Push Pull transformator dizajn sa PUTA RATIO PROBLEM

A

arsalanarahim

Guest
Može bilo tko pomoć mene sa Push Pull transformator dizajn .... 12V na niskom naponu strani .... frekvencija je 100 kHz i potražnja na srednjem dijelu je 340V .... tako Primarna Ne zavoja po formuli N = (V x tona) / (B x AC) * ovjeren od strane mnogih knjiga gdje tona je prebacivanje na vrijeme za jedan MOSFET i B je promjena gustoće protoka koji sam čuvao kao 0.18T što je vrlo razumna. i AC IIS presjeka Površina jezgre ........ vrijednost NP izlazi da se 1 (jedan) ......... Je li to jedan red transformatora moguće ... moje prvo pitanje ....... tko? Onda imam mnogo pitanja .... nakon toga? Drugo može Push Pull transformator rad na otvorenom srednjem? Ako ne, zašto? i treće ..... ovaj jedan red primarna transformator neće dati visoku struju bez opterećenjem .... tj. ne strujna opterećenja

Da je ovo jedan red je moguće. Infact djelomični zaokret su također moguće. [URL = "focus.ti.com/lit/ml/slup200/slup200.pdf"] focus.ti.com/lit/ml/slup200/slup200.pdf [/URL] Na 100 kHz 0.18T nije razumno. To bi trebao biti 0.12T kao jezgra će ići u zasićenja tijekom tranzijenata. Što se tiče moje mišljenje, transformator izvlačenje pritisak trebali raditi s otvorenim sekundarni.

Uz otvorena sekundarna ja ne mislim da mogu raditi ....! kao što sam vidio jedan thread na edaboard.com http://www.edaboard.com/thread163501.html Točna riječi su to "ako otvorite drugi vjetar, transfomer biti promjena dva povezivanje induktor , kada je jedan od FET je isključen, magnetizovati struje moraju naplatiti thecapacitor od FET CD, ako je vaš transformatora nemaju curenja induktivitet između dvije osnovne vjetrova, Napon jedan FET CD mora biti stegnuta do 2 * Vin po tijelu dioda drugog fet , ako je vaš transformator curenje induktivitet je previše, a vaš magnetizovati struje je veći dovoljno, energija curenja induktor može naplatiti napon FET-a CD previsoka možda prekršio svoj fet. možete smanjiti curenje induktivitet i povećati svoj odbojnika za smanjenje vršni napon od fet. " Tako je to autentično ...? Što u. reći?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back