125KHz RFID sklop dizajn

1

1icarus1

Guest
Želio bih izgraditi svoj RFID čitač na 125KHz. Dizajn mora služiti funkcionalnosti: 1. Vrlo brzo oscilator vrijeme početka dva. Nabava Nizak napon od 4,5 do 3 4v. Niska antena struje zbog kratkog komunikaciji distanse 4. Isključite funkciju (vrlo nizak struje maksimalno 5 microAmps) Koristio sam EM4095 i HTRC110 u drugim projektima, ali za ovog jednog imaju vrlo sporo vrijeme početka 10-35 miliseconds i potrošnja struje je previsoka, jer je non punjiva sustav baterija. Je li bilo shematski dijagram za dobar i low cost ideje? Hvala unaprijed.

Vidio sam RFID čitači / pisci s jedne tranzistora kao oscilator i jedan LM324 radi kao detektor, vrlo brzo i lijep dizajn. Svatko ima shematski? Hvala unaprijed

Pozdrav 1icarus1 iam radi na RFID i koristiti htrc110, ali kad sam stavio htrc110 u načinu čitanja iz tag recived podataka je različita u svakom čitanju. Možete li mi pomoći? hvala [e] khaki.mohsen @ gmail.com [/email]

Pozdrav, imao sam isti problem u prošlosti, koristeći HTRC110. Zapravo, podaci se ne razlikuje od čitanja do čitanja, ali možda podaci ponekad je polaritet obrnuta, a ponekad i ne. To je razlog zašto ne možete pronaći devet logike "1" (ako govorimo o EM4100 oznaku). Rješenje ovog problema je da se opreznije kada to učinite AST metodu i rješava vrijeme. Također budite oprezni kada READ_PHASE (naredba). Sjetite se da je ova naredba mora prekinuti što je prije moguće, kada ste pročitali dolazne podatke. Dont 'poslati 8 bitova poput drugih naredbi. Nadam se da sam pomogao, sretno

hi licarus1 hvala za odgovor moj post, vidio sam i po osciloscope DOUT pin od htrc110 kada je bio u načinu čitanja i bez oznake u podnesenoj od antena u ovom načinu Vidio sam impulse. ja mislim da je to puls je buka. Što mi je činiti sve dok to buka izbrisati? molimo te pomozi mi hvala

hye .. ja bi se izgraditi bravu RFID vrata .. ali ja dont dobiti ikakvu ideju kako i gdje početi .. svatko može mi pomoći? u ovom projektu sam pomoću motora, mikrokontroler 16F877A i paralelni RFID .. plz ja ..

Kada kažeš RFID brava vrata što misliš? 1. Baterija sustav opskrbe dva. Vanjski sustav opskrbe (5, 12, 24 Vdc) 3. Mrežni sustav opskrbe Hvala

ja znači sve .. Ja sam planira koristiti baterije sustav opskrbe koji spojen na RFID kruga sustava i sustava mikrokontrolera .. može u pomoć mene?

Možete li biti više analitički?? To je jedini način da se razumije ono što se pokušava učiniti. Michael

ovo mi je zadnja godina projekt .. ja sam iz Malezije .. u ovom projektu trebam koristiti RFID za kontrolu zaključavanja vrata i otključavanje .. postoje četiri parts/circuits..1st krug je napajanje 5V .. drugi krug je paralelni podaci konverter za serijski .. podaci iz RFID je paralelno zar ne? podataka mora pretvoriti u serijal, tako da microntroller može pročitati podatke .. na temelju podataka, mikrokontroler će kontrolirati rotaciju motora za kontrolu zaključavanje ili otključavanje vrata .. ni završio samo na prvi dio .. može u pomoć mene?

Ok, ovo je jasna. Ti bi mogao napraviti ovu stvar koristeći samo za čitanje oznaka (EM4100) ili čitanja / pisanja oznaka (AT5567). Kako bi se comunicate s oznakama biste mogli koristiti ic kao EM4095, 4,2 - 5,5 V. ili HTRC110 (SPI kontrolirani), 4,5 - 5,5 V. Prije svega morate odlučiti što tip tagovi ćete koristiti. Ti bi mogao raditi taj posao s obje samo za čitanje ili čitanje / pisanje tagova. Koristeći samo za čitanje oznaka moraš naučiti CARDS 64bit ID za zaključavanje vrata pomoću recimo gumb. Onda kad zaključavanja vrata pročitati ovaj id, otvorit će vrata. Korištenje pročitati pisanje / kartice morate izgraditi uređaj za pisanje podataka unutar blokova, a također morate obratiti brava. Dakle, svaka vrata će imati svoj vlastiti adresu. Koristeći uređaj koji napiše kartice koju će pisati unutar blokova adresa od posebne vrata. Kada vrata čita oznaku i adresa ista onda vrata će se otvoriti. Mislim da je to vrlo dobra pomoć kako bi se početi s istraživanjem.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back