D
duwgomufo
Guest
Sam naručio akvarij grijač na eBay prošlog mjeseca od kineskog prodavača i stigao danas.Nisam shvatio da je EU standard (trčanje na 220-240V, ali još uvijek imaju isti stan 2 pinski konektor američki stil) dok ja to čep in to činiti se biti rad, ali samo na 1 / 4 snage Mislim, koja iznosi 1 / 4 od 300w, i zauvijek će za zagrijavanje vode na ovaj tečaj.Znam što trebam (nešto kao da http://cgi.ebay.ca/ELECTRICITY-CONVERTER-ADAPTER-110V-120V-to-220V-240V_W0QQitemZ350256465748QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item518ce98754 ali za 300W naravno), ali ja radije ću graditi ga nego ga kupiti i vlasništvo to čekati još mjesec dana za otpremu.
Tako bi to biti teško izgraditi 120V do 220V korak do pretvarač napona?Imam dosta stare napajanja na moje raspoloženje, a ja znam osnovne elektronika / lemljenje, što trebam biti shematski ili tutorial o tome kako ga izgraditi.
Tako bi to biti teško izgraditi 120V do 220V korak do pretvarač napona?Imam dosta stare napajanja na moje raspoloženje, a ja znam osnovne elektronika / lemljenje, što trebam biti shematski ili tutorial o tome kako ga izgraditi.