100v 2200uF kapu kobno?

Naravno, samo izračunati trenutnu dircharge na svoje tijelo u 1 sekundi.Ona može dovoljno ubiti ako su slabe.

što je jednadžba?

100v/1MIL Ohm (body resistance) = .0001 ili ,1 mA MAX.

100V / (resitance vaše tijelo) = Trenutni

Struja u milliampheres mogu ubiti, ako već prošli kroz svoje tijelo_Otpor tijela u većoj ili megaohms (ispravite me ako sam krivo), tako da će zahtijevati veliku količinu napon da bi dobili, rekao je trenutni iznos koji teče kroz tijelo.

Vrijeme potrebno za potpuno pražnjenje spomenutih 100V kondenzator od 0V da je T = RC, ali naravno možda napon ispod 50V ne može potonuti trenutni kroz tijelo više ...Molimo ispravite ako sam u krivu.

say ur tijelo je 1m otpor Ohm.

100v/1M je 0,0001 AMP.nije dovoljno da je to?Plus to nije uvijek na 0,0001 AMP cuz to će smanjiti eksponencijalni

5ma - 9ma može uzrokovati ventricular fibrilation ili srce konvulzivnog u odrasla muška kad je isporučio preko srce mišić.

Ljudsko tijelo je ispunjeno vodljivi fluid - slane kao dio krvi.Li izmjeriti otpor od prsta tip-u prst Savjet će varirati ovisno o stanju kože.Jedini izolator što je sloj mrtvih stanica kože na epidermis.Ako je koža mokra, otpor može biti prilično niska.Tipično, otpora s jedne strane na drugu može biti između 1Mohm i kada 1500ohm "suhom".Ako je koža mokra, otpor može biti niska, kao 100-500 ohms.

Sada za zabavu dio - budući da je samo izolator što je vanjski sloj mrtve kože, morate razmisliti o probojni napon vaše izolator na pitanje koje je pitao.Kada je epidermis je izložena potencijalni razlikom od deset volts DC (10VDC) ili više, u stanične strukture počinje da probija kožu i otpor počinje smanjivati.Analiza se smatrati kožu spali na točkama kontakt s izvorom napona.

Na pitanje je pitao ovdje, u 100vdc naplatu na kondenzator je više nego dovoljno da se probija kožu i prolazimo tekuće do 100vdc/500ohms = 200ma vrh puls.Ako je trenutno odabrana je po prsima, srce konvulzivnog je moguće.Što je više vjerojatno da će se dogoditi je kontrakcija u mišićima ruku i tijela koja uzrokuje da se pizdun daleko od kondenzator - ali ne bih želite kladiti na to.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back