M
moloned
Guest
Imati instaliran Xilinx ISE 5.2i sam gledajući oko 10% povećanje u zakašnjenje za HW umnožitelja dizajna temelji se na 4k -6 brzina razreda uređaj koji uključuje i niz dugih adders (70-bit), u usporedbi s 5.1i.
Da li je još netko vidio slične probleme?
Glavna razlika Vidim koristite uslužni program speedprint je 5.2i release ima PROIZVODNJA podatke iz mnogo # 1,114 Dec/02 za razliku od podataka iz puno unaprijed # 1,110 Jul/02.
Moja poteškoća je interpretaciji podataka za Mnozitelji i takvih u izvješćima koje generira speedprint.JA licemjerje 'činiti se pronaći odgovarajuće vremensko dijagrami označena s istim oznakama u Xilinx dokumentaciju.
Imate li kakvu ideju gdje mogu naći ovu info.?
Da li je još netko vidio slične probleme?
Glavna razlika Vidim koristite uslužni program speedprint je 5.2i release ima PROIZVODNJA podatke iz mnogo # 1,114 Dec/02 za razliku od podataka iz puno unaprijed # 1,110 Jul/02.
Moja poteškoća je interpretaciji podataka za Mnozitelji i takvih u izvješćima koje generira speedprint.JA licemjerje 'činiti se pronaći odgovarajuće vremensko dijagrami označena s istim oznakama u Xilinx dokumentaciju.
Imate li kakvu ideju gdje mogu naći ovu info.?