žele početi učiti analogni IC dizajn

N

nathan80

Guest
Ja sam upravo pridružili novoosnovanim IC crtati kuća kao test inženjer testirati svoje analogna ic dizajne.vidio sam dizajneri rade i sam zainteresiran za učenje analogne IC crtati.
moje dizajneri ovdje su vrlo mladi i nesposoban da me privide uz pravilnu vodič za učenje.ja imati skidač podataka behzad's razali knjigu o dizajnu i IK su rekli početi sa CMOS tehnologijom.
ja sam pitajući se što freeware softver su najbolje u koji će se početi učiti i ako bilo tko može mi pružiti bolji smjernica.
nade netko može potrošiti oko 5 minuta tipkanja dolje, njegov ili njezin profesionalni savjet za novi grad u području elektronike poput mene.

Mislim da u bi trebao početi sa analizom sklopa onda mos.
Sedra kovač je stvarno dobar za analogni dizajn za početnike.
onda u može ići u Razavi, siva i meyar.
Ona daje osnovne sastojke necesarry za analogni dizajn
Sve najbolje

nathan80 wrote:

Ja sam upravo pridružili novoosnovanim IC crtati kuća kao test inženjer testirati svoje analogna ic dizajne.
vidio sam dizajneri rade i sam zainteresiran za učenje analogne IC crtati.

moje dizajneri ovdje su vrlo mladi i nesposoban da me privide uz pravilnu vodič za učenje.
ja imati skidač podataka behzad's razali knjigu o dizajnu i IK su rekli početi sa CMOS tehnologijom.

ja sam pitajući se što freeware softver su najbolje u koji će se početi učiti i ako bilo tko može mi pružiti bolji smjernica.

nade netko može potrošiti oko 5 minuta tipkanja dolje, njegov ili njezin profesionalni savjet za novi grad u području elektronike poput mene.

Pspice je dobarDodano nakon 2 minute:Za knjige, Radije bih početi s Sedra / Smith, a zatim idite na Gray / Meyer.Razavi jedan je dobar za CMOS dizajn.

Možete koristiti demo verziju Tanner ZA UČENJE proces koji je u može preuzimanje datoteka from njihov website sama.www.tannereda.comDodano nakon 2 minute:pspice je vrlo dobar alat

Započnite s analognog Design by Behzad Razavi i Sedra & Smith.Imajte sljedeće ovog foruma u Analogni Circuit Design, analogni IC Design & Layout koju ćete naučiti puno stvari o IK dizajn od početnika do iskusnih ljudi.Sretno.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back