Želim DIY pic ICD2

P

pigathfut

Guest
i ja mogu napraviti PCB od samo ručni rad,
Možete li napraviti neke prijedloge?
hvala!Added nakon 26 minuta:postoji nitko mi pomoći?

Lot's of odgovore ovdje, samo potražite ICD2 u ovim forumima.

blueroomelectronics wrote:

Lot's of odgovore ovdje, samo potražite ICD2 u ovim forumima.

pigathfut je napisao:

i ja mogu napraviti PCB od samo ručni rad,

Možete li napraviti neke prijedloge?

hvala!
Added nakon 26 minuta:
postoji nitko mi pomoći?

Evo ga.Zaboravio sam gdje sam to gopt ali sam ga sagradili i Internet utvrde velik.Također je napravio najviše smisla za mene, otada Internet uses vrlo efikasno IO igle na PIC-a, za razliku od ostalih inačica koje koriste PIC16F877.

U minski sam jednostavno koristiti linearni regulatori napona za sve.
Jedna stvar koju sam učinio i ja preporučiti te činiti jednak je koristiti 78L05 odvojena regulatora samo za VDD (moć da bude programirani PIC).U slučaju da imate kratko na brodu tranzistor biti zaštićeni i ICD2 neće vratiti, ali će se ponašati inteligentno i reći vam da stvari ne rade.

Nažalost JA više nema imati shematski / PCB u EAGLE formatu, budući moj HDD se srušio ne tako davno i izgubio sve.Imao sam ovu datoteku spremili na moj stroj na poslu.

Kada ga graditi, program s PIC. Hex datoteku pod uvjetom.Jednom kada se spojite na Internet, to volja skidati novi operativni sustav.

Jedan prigovor sam čuo od kolege koji je sagradio ga je da to ne rade dobro sa USB / serijski adaptera.Koristim od mina na moj radna površina, pa mi nije bilo stalo do toga.

PS odbor mi kaže da je datoteka je već objavljeno, pa sam mora ga stečen ovdje: http://www.edaboard.com/viewtopic.php?p=464473 # 464473

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back