što je digitalni signal

A

ata-ur-rehman

Guest
ja imam problem i zbunjeni ........ je signal digitalni ako je diskretni na osi y, ali ne na x-os ....... Mislim da se iz pojma Digital Electronics je digitalni ....... ili u PCM (Pulse Code Modulation) možemo koristiti uzorak i držite tehniku ​​i kvantizirana izlaz izravno se pretvara u binarni equalent (bez uzimanja uzoraka)

Vi se odnosi na signal kao iz stavio od D do A konverter. To je diskretna u količini (quantised), ali ne i diskretna u vremenu. A izlaz D je, tehnički, analogno.

Mislim da je njegova Pitanje je važnija. Većina digitalnih signala su obični električni signali koji brzo (ali ne istovremeno) promjena između dva napona razinama. Na prijamnom uređaju, bilo napon veći od određenog praga napona se tumači kao "jedan", nešto niže je "nula". To je pojednostavljenje - tu su i drugi detalji poput buke marže, histereza, vrijeme porasta, diferencijalnom modu, optički umjesto električne, itd. Što DLD znači? Digitalna logika uređaj možda?

neke definicije za DLD su: DLD Gusta Logika uređaja DLD Digital Lifestyle Device DLD Display Driver Popis DLD učenja na daljinu Upravu To ovisi o tome što pričaš ispravnom definicijom.

[Quote = artsil23] neke definicije za DLD su:. DLD Gusta Logika uređaja DLD Digital Lifestyle Device DLD Display Driver Popis DLD učenja na daljinu Upravu To ovisi o tome što pričaš ispravan definiciji [/quote] DLD JE ZA Digital Logic dizajn .. .......... ako ne razumijem onda u jednostavnim "Digital ElectronicsS".

[Quote = ata-ur-Rehman] ja imam problem i zbunjeni ........ je signal digitalni ako je diskretni na osi y, ali ne na x-os ....... Mislim da se iz pojma Digital Electronics je digitalni ....... ili u PCM (Pulse Code Modulation) možemo koristiti uzorak i držite tehniku ​​i kvantizirana izlaz izravno se pretvara u binarni equalent (bez uzimanja) [/ quote ] singnal zastupa Dvoetažni zove digitalni signal

diskretni signal, isprekidani signal zove digitalna. ex. PCM signala

da je to u redu, na x-osi smo r imaju vremena i to može biti naš zahtjev da ga se za uzimanje uzoraka, promjenom vremena, mjerenje u nekom određenom vremenu, uzimajući očitanja za nekim intervalima itd., ali kada dođe do osi y imamo samo 2 opcije 1 ili 0

ako je signal diskontinuirana u osi x onda se zove diskretni signal, ali IDEAL digitalni signal je diskontinuirana u oba X i Y osi

ISDN linija razina 3 v 1 v-1V-3V predstavljaju digitalne signale dva bita 00, 01, 10, 11, ali njegova je analogni signal mislim signal je digitalni ako to predstavlja samo "0" i "1"

Ant 2 razina signala je digitalni signal i uzimanje vrijednosti između dviju granica (kontinuirana) je analogni ...

[Quote = ata-ur-Rehman] ja imam problem i zbunjeni ........ je signal digitalni ako je diskretni na osi y, ali ne na x-os ....... Mislim da se iz pojma Digital Electronics je digitalni ....... ili u PCM (Pulse Code Modulation) možemo koristiti uzorak i držite tehniku ​​i kvantizirana izlaz izravno se pretvara u binarni equalent (bez uzimanja) [/ quote ] Ne, ne nužno digitalni. kad vidite sinusni val u XY coordiate je val (analogni). kad ga vidite iz Z-osi (osnovna definicija frekvencijskoj domeni) čini liniju (oblik kao diskretna) Naveed

[Quote = ata-ur-Rehman] ja imam problem i zbunjeni ........ je signal digitalni ako je diskretni na osi y, ali ne na x-os ....... Mislim da se iz pojma Digital Electronics je digitalni ....... ili u PCM (Pulse Code Modulation) možemo koristiti uzorak i držite tehniku ​​i kvantizirana izlaz izravno se pretvara u binarni equalent (bez uzimanja) [/ quote ] Digitalni signal je apstrakcija stvarnog analognog signala (napon ili struja) koje kontinuirano u vremenu i promjenama ih vrijednosti između dvije različite važnosti.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back