Što

M

Mitchell

Guest
Dear All:
Se bilo tko znati što
je prilaz alata, što
je s različitim hsim?
i što je performace ovog alata.Hvala

8 kwietnia przestały pojawiać się nowe łatki i aktualizacje dla Microsoft Windows XP, co może stanowić wyzwanie dla bezpieczeństwa osób i firm korzystających z tego popularnego systemu operacyjnego. Potencjalnie zagrożonych jest aż 30 proc. wszystkich użytkowników pecetów.

Read more...

Ne znam što je hsim.Prilaz je tranzistor razini simulator.Ubrza put preračunati simulacija nelinearne jednadžbe za model po dijelovima linearni model.Nakon toga odlazi simulacija vrlo brzo.A model recalculation potrajati prilično dosta vremena.I u usporedbi s predosjećaj - ukupno vrijeme za nešto više od prilaz za predosjećaj.Ali činjenica je da kada pokrenete vaše simulacija drugi put s malim modifikacija, model recalculation ne preuzima bilo koje vrijeme.Ako promijenite veličinu bilo tranzistor može preračunati model i stvoriti djelovima model samo za ovu novu veličinu, ako to još ne postoje.U tom slučaju ukupna simulacija put će biti brže nego sablast.

Prilaz zalaže za AAnalog i DDiigital TTurbo Simulator, proizvod EverCAD.Vrlo slično HSPICE s TURBO opcijom za brže simulacija.

prilaz se može izvoditi uz punu kompatibilnost na HSPICE ali s brzim brzinu.
S druge simulator uvijek vam je potrebno za postavljanje opcija opcija da biste dobili ...
pouzdane rezultate, ali prilaz ne treba ti, i dobiti prihvatljive rezultate.

Bok

Ja ikada koristiti hsim, aditspice sbtspice ... starsim, nanosim

aditspice (stara tvrtka zove SBTspice ali onda stvoriti novu tvrtku
evercad)

hsim, starsimXT (neće podršku synopsys)
prilaz svih ovih alata je Tx / prekidač razine alata ..

ako želite pokrenuti točnost, možete dodijeliti ali hsim / prilaz će se vrlo sporo

hsim ne podržava Verilog, koristite v2s pretvoriti RTL vrata do netlist začinsko format, ali aditspice podršku Verilog ..

nanosim podržavaju Verilog RTL (ali to rade sa VCS)

za velike chip simulacije možemo koristiti ili prilaz hsim ..
koji je najbolji?Nisam siguran, ali RAM / drahma Rd najčešće koristite hsim

aditspice je jeftinije nego hsim ..Mislim, možda možete koristiti aditspice

Ovdje je popis prilaz alati

Prilaz-Spice: Spice kao simulator za točnost
Prilaz-Turbo: fast-timing simulator za brzinu
Prilaz-Mot: makro simulator za ogroman kapacitet (ie. uglavnom za ovnova)
Prilaz-VPI: linkovi prilaz za VCS, Verilog-XL, NC-Sim i Modelsim za cosim
Prilaz-FLI: linkovi prilaz do Modelsim za cosim
HDL-prilaz: HDL razrješivač, može se koristiti s prilaz Turbo-mixed signal za co-sim
Prilaz-AMS: Verilog-A AMS

Mislim XGATE stvar nestala ili je preimenovana u nesto drugo ..
The new stvar sam vidio bila je njihova S-parametara modela potpore za velike brzine (GHz) I / O simulacija.On podsjetiti mene od Apache's NSPICE ..
Mislim da je prilično NSPICE .. kewlPa sam pitam se kako
je prilaz S-parametara modeliranja mjeri do Apache's NSPICE.
Mitchell je napisao
/ la:

Dear All:

Se bilo tko znati što je prilaz alata, što je s različitim hsim?

i što je performace ovog alata.
Hvala

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back