Što trebam provjeriti u IK programer Prije kupiti

N

narindia16

Guest
Ja sam novi u micrcontroller .... ja idem u kupnju IC programer ..... molim vas da me vodič što ja bi trebao provjeriti u koje prije kupnje.Vidio sam jedan u EFY izdanju.Osoba kaže da će mi dati 9.500 onaj u kojem će potporu gotovo svih mikrokontrolera .......

Molimo vas vodič mene ....

Pa, morate znati što želite programirati.Ako ste obličje za programera koji podržava većina ICS-u industriji, on svibanj trošak preskupo.Vi svibanj ištanje to provjeriti www.Xeltek.com.Vjerujem Xeltek je trenutno industrije najveći uređaj podržava programer s pratećim preko 50.000 uređaje.

To sve ovisi o tome koji čips ti si idući u programu.Univerzalni programer ste odnosi, mogu programirati mnoge čips iz različitih tvrtki, ali s dodatnom adapteri i pretvornike koji se prodaju zasebno.Umjesto toga PIC i AVR ili ATmel89 serije programeri su dostupne za dio troškova koje ste spomenuli.Goodluck

Većina vjerojatno ćete koristiti samo jedna marka, ili slika ili avr ili 89s.Tako najprije odlučiti koji mikro ti si idući u iskoristiti i kupiti programer za to.

Nandhu

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back