Što NCVerilog snimka znači?

D

davyzhu

Guest
Hi all,

JA naviknut biti Modelsim korisnik.Sada moj šef mi snagu za korištenje NCVerilog (čini vrlo teško naučiti).Mi dump podataka iz NCVerilog i pogled signala pomoću Debussyja.Sve pod kontrolom original.

Što je Snapshot znači u NCVerilog?

BTW, svibanj li mi preporučiti neki tutorial o NCVerilog?

Srdačan pozdrav,
Davy

davyzhu wrote:

Hi all,JA naviknut biti Modelsim korisnik.
Sada moj šef mi snagu za korištenje NCVerilog (čini vrlo teško naučiti).

Postoje razne korake dok koristite NCVerlilog u kadenca alat.
Nakon pisanja RTL trebate izraditi dizajn za stvaranje snimku.

Razrađena hijerarhija dizajn se pohranjuje u simulaciji hitac bez ciljanja, što je prikaz vašeg dizajna koji simulator koristi za pokretanje simulacije.Snimak se pohranjuje u knjižnici datoteka baze podataka, zajedno sa ostalim srednjom objekata generira kompajler i razraditi.

Ovdje je prednost brzo simulacije vremena u odnosu na druge toos Mentor kao nekad.
To pomaže kada imate zaista veliki dizajne.
Debussy je prekrasan alat za napraviti puno pogrešaka jednom kada ste konačno netlist spreman.

Priložena je NClauch udžbenik koji je GUI alat za trčanje NCverlilog ili NCVHDL
Žao nam je, ali morate prijaviti kako biste vidjeli ovaj privitak

Bok,

Jednom te imati razrađen dizajn testbench, ouutpt od razrade u obliku datoteke SSS, koja se naziva snimku.
Snapshot je onaj koji ste učitali datoteku razrađene u simulatoru - ncsim.

Hi all,

Hvala Vam na pomoći!

Više pitanje: mogu li koristiti NCLaunch zamijeniti kontrolnu skriptu?

Ili možete NCLaunch učiniti sve moguće simulacija rada?

Srdačan pozdrav,
Davy

Po mom mišljenju, NC snimak samo sliku simulacije okoliša.
sim Bježeći od 0 do vremena završiti vremena. svaki put korak, da će se smrznuti nemojte slijediti stvar.ocjenjivati raspored segmentu ažurirati.smrznuti scena je snimak.

hi, davyzhu
uglavnom možete koristiti nclauch skriptu za napraviti posao, ali sam thik original je dobar početak za korištenje alata EDA.
btw: ncsim je najmoćniji alat simulacija na svijetu EDA

Zapravo NClaunch je GUI alat i ne zahtijeva bilo koji scripting.It je samo sličan Modelsim ili drugih alata GUI.Nema skriptiranje.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back