Što je korištenje varaktorska?

W

waxtomato

Guest
Znam da se može koristiti kao kondenzator u Guard prstenje.Što je adavantage?Veći kapacitet?Da li su ostali običaj?

hmm ..opisati ono što se čini vrlo različita od moje razumijevanje.varaktorska je varijabla transformatora.velika glava na varaktorska jednostavno postavlja se okreće omjer.Ive 'iskorišten varaktorska par puta, kao što je ovaj.

Mr.Cool

Parametar dioda diode isto tako znati kao varicaps. Da li se koristi mnogo u programibilni frekvencije oscilatora isto tako znati kao VCOs i drugi više Sofisticated sa PLLs.Jednostavan sklop oscilator s tranzistora i neke vrste na programabilni napona izvora. I imate programibilni oscilator. Je li ravno naprijed i elegantan način da se sučelje digitalne elektronike i komunikacije cicuitry. Isto tako su i modulacijske sheme posible poput FM i digitalnih vrlo jednostavno!

Živjeli

Varaktor ili Varikap dioda je napon ovisi kondenzator.To se može koristiti u oscilatora za promjenu frekvencije purpouse, u fazi mjenjača za promjenu faze signala i napona itd.
http://en.wikipedia.org/wiki/Varactor

Quote:

varaktorska je varijabla transformatora.
velika glava na varaktorska jednostavno postavlja se okreće omjer.
Ive 'iskorišten varaktorska par puta, kao što je ovaj.

Mr.Cool

Quote:

hmm ..
opisati ono što se čini vrlo različita od moje razumijevanje.
varaktorska je varijabla transformatora.
velika glava na varaktorska jednostavno postavlja se okreće omjer.
Ive 'iskorišten varaktorska par puta, kao što je ovaj.

Jedna od osobitosti jedne varaktorska je da ako napon u svom extrems onda povećava otpor varaktorska ispod i viceversa.

Korištenje ovog karakteristika omogućava da stalna struja koja cirkulira u otpor spremna paralelno s varicarp.U thelephone's sustavi se koriste za obavljanje izjednačavanje jednog telefona s neovisnost udaljenost od središnje (currrent od mikro je stalna i ne bilješka Razlika u zvuk je intenzitet bewteen osoba koja je daleko na vas i ostale da je u blizini)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back