Što je izlazna capcitance u CMOS?

T

tom_hanks

Guest
tko može mi reći što je smisao capcitance output of CMOS.
Ja sam projektiranje CMOS multipleksor ....
Ja želim pronaći Co to cell ...
je se osloniti na opterećenje capcitance CL?

extatly ili što to znači?[/ i]

u depeneds na vaš dizajn i čipovima koji se koriste da bi dobili bolju ideju odabrati data sheet za bilo CMOS multipleksor poput 4067 i pogledajte

To dolazi od CJ0 i CJSW (spojni kapacitet od transistors' izlučivalo).njihove vrijednosti mogu se naći u. modela kartica za taj proces.
veće transistors može voziti capacitances veća opterećenja, ali oni su veći izlazni kapacitet.manja izlazna kape imaju niži, ali oni imaju niže vožnje moći.dakle thereis jedan tranzistor optimalna veličina za najbrže vrijeme odziva koji ovisi o "load kapacitet", "Proces minimalne veličine značajka" i "VDD".Najbolji!

Sadrži vrata ekvivalentna kapacitivnost koja može da se izlaz na teren po kapacitivnost mlinar efekt, u capatance difuzije, je žica kapacitivnost, a kapacitet opterećenja.

tom_hanks wrote:

tko može mi reći što je smisao capcitance output of CMOS.

Ja sam projektiranje CMOS multipleksor ....

Ja želim pronaći Co to cell ...

je se osloniti na opterećenje capcitance CL?extatly ili što to znači?[/ i]

Co za Standcell može naći na data sheet, to ovisi o fan out sposobnost.

možete pronaći u meaninig CMOS output kapu u
CMOS analogni integrirani sklopovi po razavi

kada je dizajn u nešto poput multipleksor, u imati izlazni terminal, terminal od ovog naći u nekim parasit capacitances kao Cgs je najreprezentativnijeg.Ko je kapacitivnost thet Vaše transistors moraju naplatiti kako bi dobili odgovor na izlaz, i onih capacitances dolazi iz parasit capacitances.

posjetite

academics.vmi.edu/.../Research/IC_Datasheets/opamps/LMC660 (4 RR). pdf

CFET = CDn CDP
- Parazitski unutrassnje priloge od difuzije slojevi
Sud = CFet CL
- Ukupan izlazni kapacitet opterećenja da se mora voziti vrata

s CL - kapacitet opterećenja (tj. ožičenje kapacitivnost, drugih opterećenja vrata, itd.)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back