Škripac točke Aritmetički

S

sheikh

Guest
Pozdrav Dragi želim koristiti neke aritmetičke operacije kao što su (+, _, *) u mom dizajnu. Dizajn je popraviti stvar. Možete li mi, molim vas, ako sam koristiti (+, _, *) simboli u mom VHDL koda, to je sintetizirati ispravno ili ne? Ili trebam dizajn jedinica (n_bit puna guja, na primjer), a zatim napisati kod strukturno. (Uzeti u obzir da, ja ne početi kodiranja, jer nisam siguran o pravom putu) Pozdravi Mostafa

[COLOR = "# FF0000"] + - * [/COLOR] su synthesizable - predstava između jednog uređaja na drugi će se razlikovati zbog stvarne provedbe sintezu alata, različite arhitekture i dostupan "prekaljenih" logika komponente na silicij umrijeti ... Odjel međutim, synthesizable za konstanti i 2 ^ n brojeva samo ... morat ćete izgrađena svoju logiku ako želite napraviti podjelu

Hvala Draga shaiko Možete li mi reći što je bolje za dizajn? 1_ koriste strukturne kodiranje. 2_ koriste simboli (mislim, koristite "+", umjesto guja jedinice) Hvala unaprijed Mostafa

Ukoliko ste dužni koristiti određene logike komponente koje mogu biti nedostupni sa redovnim aritmetičkih operatora - Ja ne vidim točku za korištenje strukturnih kodiranje. [COLOR = "Silver"] --- Updated --- [/COLOR] Još više, VHDL vam daje veliku alat (funkcije) da provede bilo čisto kombinatoriku logiku bez posljedica za strukturne kodiranje.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back