Širok bend vozač pojačalo od 400MHz do 2400 MHz

K

khouly

Guest
može netko preporučiti mi vozač amp 400 do 2400 MHz, s izlaznom snagom oko 24 dBm ili 22 dBm, s Maxom opskrbu 5 V. i 3 V će biti bolje hvala unaprijed khouly

http://www.sirenza.com/documents/products/1082/SXA-389 (Z) _Green_Datasheet.pdf

kako izračunati električne stupnjeva (duljine PCB) na frekvencijama ne danim u tablici? postoji jednostavan softver za ovaj zadatak?

Znam kako izračunati dužina od 50 ohma mikrotrakasta s ima svoj električni degress. (TxLine i drugi softver to učiniti), ali kako mogu izračunati vrijednost električne degress na frekvenciji od interesa? za ex: EL3 za SXA-389 13,2 stupnja na 850MHz 28,7 stupnja na 1960MHZ 35,9 stupnja na 2450MHZ (vidi stranicu 6 od datasheet) što je to na 1600MHz, na primjer? što je softver se može koristiti za tu svrhu (jednostavna i besplatno)?

lincalc i TXline može koristiti, dati im dužina, i oni će dati degress khouly

Moram imati jedan od njih (dužina ili stupanj na FREQ) na početku. Kako mogu izračunati jednu od obje (kako pronaći stupanj ili dužina na početku)? Znam nakon što je jedan od njih mogu pretvoriti ga u drugom po txLine, AppCAD, .... pročitajte mi pitanje pažljivo.

Električna Valna duljina (u metrima) je: EW = C / [f * SQRT (Er)] gdje je C = 300, f je u MHz i Er je dielektrična konstanta odbora. Električna Dužina (u stupnjevima) je: EL = (360 * PL) / EW gdje PL je Fizička Duljina linije u metrima.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back