čitanja informacija unutar 93c46.

R

ronydc

Guest
Zdravo prijatelji,

tko može riješiti moj problem.

JA ištanje to čitanje podaci unutar eeprom 93c46 ic.za koje sam se programer i pročitajte 93c46 time i spremili podatke kao binery datoteku.
Sada, ako želim pročitati BINERY SLIKA WHT mi je potrebno ..?

U nekim UREDNICI I OTVOREN DA BINERY datoteku.Ali kao da je to bila BINERY SADRŽAJA I
couldn't ZNATI WHT je pisan u THT datoteku.

SAMO MNOGO THT Znam THT U THT FILE NUMBER A kao -> 12345 ili 2323 ili bilo koji broj piše UZ OSTALE INFORMACIJE.Mi treba da saznate THT BROJ, za projekt.

CAN netko pomoć mene.?
Ako neki čovjek može, ja sam slanje binery file sa.Plz pomoć mene.

-RONY.
Žao nam je, ali morate prijaviti da biste vidjeli u ovom prilogu

Ti bi trebao znati što podataka predstavlja biti u stanju učiniti bilo koji smisao izvan nje.

Bruce

Otvorite ga s heksadecimalna editor kao što je WinHex za Windows, i vidjet ćete ovih 128 bajta.Ja ne prizna ništa poznato, iako neki od Internet svibanj biti 16-bitne vrijednosti.
Code:

00000000: 80 FF 80 FF 80 FF 80 FF 88 F6 AA AA FF 88 FF F6

00000010: 88 AA F6 FF FF FF FF FF FF FF FF FF 48 FA FA 48

00000020: 48 FA C1 F9 9b 8A F6 FF C1 F9 9b 8A F6 FF C1 F9

00000030: 9b 8A F6 FF 0B FF 76 A9 F6 FF 0B FF 76 FF A9 F6

00000040: 0B FF 76 A9 F6 FF FF FF F3 F7 F3 ED FB FF FB FB

00000050: 82 FD 82 FD 82 FD 4f E2 4E E2 4E E2 EB EB C3 EB

00000060: C3 C3 B0 FD B0 FD B0 FD 97 FD 96 FD 96 FD FF FF

00000070: EF EF FF FF FF FF FF FF FF EF EF EF EF FF FF FF

Da hvala za informacije.ali ja mogu vidjeti heksadecimalna datoteku.tht fazi sam briąe.već.moj ptoblem je.kako čitati informacije tht unutar datoteke u nekom obliku intellegible ..?pretpostavimo jedan broj -> 22345 pohranjuju se u datoteku, kako mogu pročitati, gdje je broj tht i whts tht broj.

Ako znate što broj (sekvenca)
Jeste li u potrazi za zadatak je vrlo jednostavan: trebate napisati komad softvera, u LabView, na primjer, koja će analizirati bin ili Hex datoteku i FID izvan vremenske ovaj broj je tu , ili ne ..
Ako ne znate što tražite - bye ..bye - stroj kako bi znali da?

Pozdravi,
IanP

IanP wrote:

Ako znate što broj (sekvenca) Jeste li u potrazi za zadatak je vrlo jednostavan: trebate napisati komad softvera, u LabView, na primjer, koja će analizirati bin ili Hex datoteku i FID izvan vremenske ovaj broj je tu , ili ne ..

Ako ne znate što tražite - bye ..
bye - stroj kako bi znali da?Pozdravi,

IanP

pic većina programera može pročitati ovih eeproms

jednostavno potražite onaj koji radiNakon što je datoteka. kanta spremljene isključivanje eeprom
možete analizirati oporavljene podataka

osim čitanja datoteke za info

vi cant dešifrirati njegove contence ne znajući kako je njegova struktriran
i programed uz glavnu kontroler adresiranje ga

info haveis vam beskorisnih

ako se jednostavno želite obrisati podatke za poništavanje taco
jednostavno izbrisati ili zamijeniti ovu ic

osim u svojoj zaštićena onda će tek reinit i sve prethodne podaci će biti izgubljeni

Možete li staviti eeprom natrag u brzinomjer i primijeniti moć navika da Vam pokazati kilometraža?
Ako se tada znati miljarina vjerojatno biste mogli naći u heksadecimalna datoteku.

Sve u svemu bit će to težak nagađanja ..
Pokušajte koristiti Windows / Oprema / kalkulator, odaberite Hex, upišite Hex vrijednost i odaberite decimalni ..

Na primjer, u svom Bin file imate sljedeći slijed:

Code:

FF 76 FF A9 F6

Kao brevor sugerirao, vjerojatno u EEPROM sadrži vrijednosti kao što su milja ili kilometara putovali, održavanje alert puta (zamijenite O2 senzor nakon
50.000 km), a faktor konverzije od brzinomjer kabel RPM na brzinu vozila, a provjerava da otkrije plesti, možda čak i vaše brzine upravo pred vama pala.To su samo moja divlja guesses.

U EEPROM vjerojatno ne sadrži bilo koji broj programa, tako da rastavljanja ne bi vam pomoći.Međutim, vaš brzinometar vjerojatno sadrži i mikro.Ako ste kod svojih mogao rastaviti, onda ste mogli naučiti kako se koristi EEPROM podatke.

brevor wrote:

Možete li staviti eeprom natrag u brzinomjer i primijeniti moć navika da Vam pokazati kilometraža?

Ako se tada znati miljarina vjerojatno biste mogli naći u heksadecimalna datoteku.

Rony,
Ne znajući kako se podaci u EEPROM-u je preslikanog ja dont misliti Svatko
će biti u mogućnosti odrediti kilometar figuru.

Prijatelji.
I IanP.

JA imati je dobio jednostavno rješenje za to.

-> Kao eeprom samo containts je sppedometer podataka (neki drugi podaci previše, ali samo na brzinu figurs - nema drugih likova.) Operacija se može uraditi na sljedeći način.

1> prvo smo mogli pročitati 93c46 i može spremiti binery datoteku.
2> stavite ic natrag u auto brzinomjer i nakon pokretanja automobila, premještanje vozila na neke udaljenosti.
3> pročitajte chip ponovno.

4> možemo compair the2. Bin datoteka.
5> jedino cahanged lik neće biti lik kilometar u drugoj datoteci.

jednostavna ...!!is'nt to ..?

MOLIMO IanP komentar.

Zahvaljujući svima vama prijatelji,

RONY.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back