Čak i neparan modovi

S

snkhan

Guest
Bok
Može netko objasniti što je razlika između parnim i neparnim načina microsrtrip / coplanar valovod.Koje su rezonancija način staze antene i kako ih odrediti za određeni slučaj.Bilo koji prijedlog referencu ili materijala

Hvala

Na początku maja br. media obiegła wiadomość o kradzieży danych 1,3 miliona francuskich klientów operatora Orange. Coraz więcej firm pada ofiarą ukierunkowanych ataków hakerów. Dotyczą one nie tylko korporacji, ale w dużej mierze sektora MŚP. Utrata poufnych informacji to prawdziwa katastrofa biznesowa, oznacza straty finansowe i kładzie się cieniem na wizerunku firmy.

Read more...

Čak i ak se zove zajednički način rada i diferencijalni način u donjem dizajn frekvencija sklopa.

hi snkhan,

kao što sam mogao sjetiti čak i modovi bilo koja dva paralelna vodiča ili coplanar trake je da modovi kada struja u conductures protok u istoj diration i suprotnim smjerovima, to će biti objašnjeno s paralelnim linijama mikrotrakasta tražiti da

k.sridhar wrote:

hi snkhan,kao što sam mogao sjetiti čak i modovi bilo koja dva paralelna vodiča ili coplanar trake je da modovi kada struja u conductures protok u istoj diration i suprotnim smjerovima, to će biti objašnjeno s paralelnim linijama mikrotrakasta tražiti da

Bok

Možete provjeriti ove knjige:

Microwave Engineering by David Požar
RF i mikrovalne spregnuti krugovi linija

Pozdravi

normalno, čak i neparnim modovi su povezane u liniji paralelno spojnika.
Ako su zajedno linije analiziraju u bilo instant, relativna polariteta napona od bi bilo isto ili suprotno_Oni su naimenovan kao i način i neparne način širenja.Superpozicija ova dva načina daje ukupnu ponašanje.
čak i modovi imaju jednaku fazu u obje linije i neparnim modovi imaju suprotna faza u obje linije, to će se promijeniti EM polja,
Žao nam je, ali morate prijaviti kako biste vidjeli ovaj privitak

Ja ne mislim da su čak i / čudno način rada u
mikrotrakasta osim ako je pokrivena ili nekako tamo
je drugi avion u neposrednoj blizini.
Na razlike u coplanar strip koji će imati oba
način širenja.

Čak i ak način osobine su paralelne zajedno dalekovoda.

Ovaj koncept pomaže u ostvarivanju raznih coupling coefficients zajedno s linijama.

Ako obje linije su isti polaritet: čak i način rada (Low impedance, Zoe)
Ako obje linije imaju suprotan polaritet: čudno način (Najbolji impedancije, Zoo)

Karakteristični impedace, ZO = sqrt (ZoeZoo) = 50 ohma (približno)
Spojke coeff, K = Zoo-Zoe / (Zoo Zoe)

Zapravo, dok se ovdje raspravlja o nekim kolega mi je rekao da basides režnja u uzorku zračenja također postoji nejednaka zbog veličine zemlje.

Sam bio izvjedljiv neuravnotežen možda moguće s koaksijalnim hrane, ali nejednake veličine zemlje.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back