Pravila | Noviji postovi | RSS topic | Pretraga | Registracija | Log in

elektronski kompas

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Indeks -> Industrial, Automatika i Robotika Forum -> elektronski kompas
Arabic version Bulgarian version Croatian version Czech version Danski verzija German version Grčka verzija English version Španjolski verzija Finski verzija Francuski verzija Hindski verzija Hrvatska verzija Indonezijski verzija Italian version Hebrejski verzija Japanska verzija Korean verzija Lithuanian version Latvijski verzija Nizozemski verziju Norwegian verzija Poljski verziju Portugalski inačici Rumunjski verzija Srpska verzija Slovak version Slovenian version Srpska verzija Švedski verzija Tagalog version Ukrainian version Vijetnamski verzija Kineski verzija
Autor Poruka
HiQ

Post 22. studeni 2004 23:02 elektronski kompas

Što da li vi misliti na španjolski magnetna igla i mogu napraviti elektronski?
Povratak na vrh
Sinatre

Pristupio / la: 29 ožujak 2002
Pomogao: 12

Post 22. studeni 2004 23:45 Re: elektronski kompas

Možete koristiti silicij kompas čipovima.
Bacite pogled na tim i 52 iz kmz51 Philips.
S.

/ AN00022_COMPASS.pdf izbrisani. (Klug) /
Povratak na vrh
nicleo

Pomogao: 60

Post 23. studeni 2004 10:41 elektronski kompas

"AN00022_COMPASS.pdf" bi se mogla skinuti BESPLATNO ovdje:

http://www.web-ee.com/primers/files/AN00022_COMPASS.pdf
Povratak na vrh
HiQ

Post 24. studeni 2004 22:46 Re: elektronski kompas

Hvala puno! JA ček vanjska strana materijala. It's ok, ali ne i dovoljno dobar za ono što sam imao na umu. Bolestan 'morati disign moj elektronički kompas. Ako bilo tko je zainteresiran sam mogla zadržati ih posted o napretku.
Povratak na vrh
7rots51

Pristupio / la: 17 svibanj 2002
Pomogao: 14

Post 24. studeni 2004 23:28 Re: elektronski kompas

ise TCM2-20 iz www.pnicorp.com provjeriti i druge proizvode iz Honeywell poluvodičku podjela, provjerite senzore magnetotransportni buntovna i kupiti kompas module iz digikey.com.
Povratak na vrh
HiQ

Post 25. studeni 2004 1:13 Re: elektronski kompas

Ovaj proizvod izgleda više obećavajućom. BTW bio sam razmišljati o jednom rotirajuća spirala zakačen do amplifyer (također rotirajuća), zatim na LED dioda (također rotirajuća) kada se zavojnica prelazi Magn. linije u polju bi LED svjetla gore. Ne znam elektronike i moj elek. Gvido pravedan zatvoriti, tako da će biti neko vrijeme prije toga projekta je učinio.
Povratak na vrh
IanP

Pomogao: 1528

Post 25. studeni 2004 2:55 Re: elektronski kompas

U posljednje sam 24h posted informacija o elektronskoj compases u drugoj temi: žiroskop.
Povratak na vrh
aslm

Pristupio / la: 03 svibanj 2002
Pomogao: 5

Post 29. studeni 2004 1:29 Re: elektronski kompas

dont znati ako zaista moraju buid senzora i ---- ali mislim da je sklop KMZ51 je najlakši whay ići.

Za sheme i linkovi provjeriti svoj post na temu:
http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=87307&highlight =

re me
Povratak na vrh
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Indeks -> Industrial, Automatika i Robotika Forum -> elektronski kompas
Page 1 of 1 Sva vremena su GMT 2 sata

Abuse | | Administrator | | Moderatori | | Podržite nas | | mapa weba
Tema RSS