| Autor | Poruka |
|---|
sumei
| 09. listopad 2004 8:12 shematski dijagram L293DNE H-most regulaciju DC motor | | | tags: shematski dijagram za H-most l293dne motora kako spojiti l293dne l293dne motorička kontrola h mosta u Matlab l293dne shematski Matlab h-bridge |
|
| Ja sam događaj je moja teza o obrnutoj njihalo. Ja sam se suočava problem izradi shematski dijagram za H-mosta [L293DNE] kontrolirati moj DC motor. Moj invertirana njihalo je spojen na DSP TMS320C6711, a zatim iz DSP da Matlab. Moj najveći problem je u tome što ja ne znam kako to povezivanje moj H-most i optički vratilo koder [spojeni u moje njihalo] za DSP. Da li se dogoditi da imaju bilo kakve ideje za rješavanje mog problema? Molimo Vas odgovorite mi leđa ako imate rješenja ... Thank you very much !!!!! [/ i] |
|
| Povratak na vrh | |
 |
onemilimeter
| 09. listopad 2004 14:07 shematski dijagram L293DNE H-most regulaciju DC motor | | | tags: PCB raspored tms320c6711 dc motor H-most odbora DC na shematske DC motorni sklop h motor optički sprežnik shematski moć h most PCB layout kako spojiti DC motor |
|
| The schematics su u tablični http://focus.ti.com/lit/ds/symlink/l293.pdf
Koristio sam TMS320LF2407 EVM prije. Kao TMS320LF280 serije, što je puno više nego moćna 2407, optimiziran je za gibanje kontrolu. Moj kolega koristi TMS320C6711, ali on koristi za obradu signala. Kao što je 2407 optimizirano za gibanje kontrolu, ona ima mnogo izgrađen-in mogućnosti za kontrolu motora, npr. mnogi PWM kanala, on-chip strujni krugovi sučelja pozicija koder, deadband generator, itd. Ali, ako nisam u zabludi, u trajanju od kompjutorski moć, TM320C6000 serija je puno veća nego TMS320C2000 serije.
To je prilično ravno naprijed za kontrolu H-most (prikazano na slici nije stvarno H-most). Kao što je prikazano u krug, možete kontrolirati (pin 1A i 2A) motor u dvo-pravcima. Ja se također koristi za liniju L293 prije sljedeće projekt, koji je bio pod kontrolom 8051 ucontroller. Međutim, na samom početku, nismo uspješni jer motor uvijek obustaviti 'na pola puta'. Nakon otklanjanja poteškoća, otkrili smo da je spoj bio vrlo glasan kada je pokrenut motor (pogotovo accelaration). Dakle, mi optički sprežnik dodan u izoliranom terenu u digitalni sklop iz zemlje na motorni sklop upravljački program, a nakon toga je radio vrlo lijepo. To ovisi o vašem motor snage i vaše PCB layout tehniku. Ako je motor snage je nizak i PCB layout je dobro, onda vjerojatno ne trebate imati optički sprežnik. Što se tiče koder sklop, mislim TMS320C6000 serije nema onboard koder sučelje strujni krugovi. Možete spojiti na bilo koji na snimci-I / O (ne siguran serija 6000 je dobio ili ne). Ako nema, onda se morate držati općeg biračkog I / O. Od 6000 serija je toliko moćna, ne bi trebao biti problem za kontrolu jednog DC motora.
|
|
| Povratak na vrh | |
 |
sumei
| 09. listopad 2004 17:38 Matlab & TMS320C6711 problema ... | | | tags: shematski dijagram za H-most kako spojiti l293dne h mosta u Matlab l293dne pomoć l293dne shematski Matlab h-h most most Matlab |
|
|  Moj projekt je na obrnutoj njihalo. Ovaj košaricu koja ima klatno na vrhu je spojen DSP TMS320C6711 zatim Matlab. Ja otvoriti oba CCS i Matlab u isto vrijeme. Međutim, kad sam prikazivati moji CCS, to je bio uspjeh, kad sam tip ccsdsp * * u naredbeni prozor u Matlab, on kaže da ne može otkriti DSP odbora i Internet kaže ja nisam konfigurirati moj odbora. Zašto je to tako?? Drugi problem je u tome što su dvije / I 80 kočiće na TMS320C6711, ali kako mogu povezati ih u moje L293DNE H-mosta i optički vratilo koder? Kako bi se shematski dijagram izgleda kao da spojite obje komponente u moje DSP I / O igle? Ugoditi pomoć mene vanjska strana .....  Thank you very much !!!!!!!!!!! |
|
| Povratak na vrh | |
 |
nicleo
| 10. listopad 2004 2:37 Matlab & TMS320C6711 problema ... | | |
|
| | Mislim da ste korištenjem vrste TMS320C6711 DSK ili EVM. Možete li pls dajte nam Vaše ventor dizajn evaluation kit ili kit? Budući da ne znamo detalje od dva 80-pin konektora. Također, pls državnih verziju svojeg CCS ali i Matlab. |
|
| Povratak na vrh | |
 |
sumei
| 10. listopad 2004 16:45 Matlab 6 & TMS320C6711 DSK | | |
|
| U Matlab sam koristio je Matlab 6; The DSP je TMS320C6711 DSK, CCS verzija od 1,23. Biste li mi mogli pomoći da riješite problem da sam spomenuta u mom 2. poruku, tablični možete pronaći u: h ** p: / / www.kanecomputing.co.uk/pdfs/spru197d.pdf
Slijedeći put ne pitanja proširila diljem odbora, držati ih u isti post, ako su povezane. Ja teme spojene u jedan post, sljedeći put kada dobijem upozorenje. Cluricaun
|
|
| Povratak na vrh | |
 |
kesavay
| 02 vel 2007 15:17 Re: shematski dijagram L293DNE H-most regulaciju DC Mot | | |
|
| hi svaki organ ja sam koristeći TMS320C6711 za kontrolu invertirana njihalo. Želim znati kako mogu dobiti PWM (Control signale) izlaza iz DSK. ugoditi pomoć u ovom slučaju. Bit ću vam vrlo zahvalan. kesava calvin.vaus (at) gmail.com |
|
| Povratak na vrh | |
 |