Pravila | Noviji postovi | RSS topic | Pretraga | Registracija | Log in

točnost GPS prijemnik

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Indeks -> Elektronska Osnovna pitanja -> točnosti GPS prijemnik
Arabic version Bulgarian version Croatian version Czech version Danski verzija German version Grčka verzija English version Španjolski verzija Finski verzija Francuski verzija Hindski verzija Hrvatska verzija Indonezijski verzija Italian version Hebrejski verzija Japanska verzija Korean verzija Lithuanian version Latvijski verzija Nizozemski verziju Norwegian verzija Poljski verziju Portugalski inačici Rumunjski verzija Srpska verzija Slovak version Slovenian version Srpska verzija Švedski verzija Tagalog version Ukrainian version Vijetnamski verzija Kineski verzija
Autor Poruka
mobile-it

Pomogao: 15

Post 19 Sep 2004 21:49 točnost GPS prijemnik

Bok,

Da li netko ima neke stranice gdje mogu naći o GPS točnosti današnju GPS sytems,

je GPS sustav s 10m točnost dobra ili nije dovoljno dobar?

Želim kupiti OEM GPS sustav, što je najbolje što možeš kupiti u vezi točnosti i dobra cijena (želim jeftin sustav)
Povratak na vrh
View user's profile
djalli

Pristupio / la: 10 studeni 2001

Post 20 Sep 2004 8:10 Re: točnost GPS prijemnik

mobile-ga je napisao / la:
je GPS sustav s 10m točnost dobra ili nije dovoljno dobar?

Imam one GPS navigaciju recivers mogu priključiti na laptop i nalaze se u rasponu 10-20m pogreške. Ja sam sretna s njim.
Povratak na vrh
View user's profile
papyaki

Pomogao: 19

Post 20 Sep 2004 8:29 Re: točnost GPS prijemnik

Bok,

Diferencijalna gps sustava osigurati točnost arround 1 metar. Oni obično koristite slati informacije koje emituju zemaljskim FM radio odašiljač koji znaju njene exactely poziciju. Kombinirajući ovu info s GPS-informacije pruža vrlo GOOG točnost. Probajte pretragu na G00gle s ovim ključnim riječima (GPS diferencijalna dgps).
Povratak na vrh
View user's profile
djalli

Pristupio / la: 10 studeni 2001

Post 20 Sep 2004 9:21 točnost GPS prijemnik

U nekim poput javnog prijevoza autobusom serivices u većim gradovima SAD-operatori i autobusi mogu nazvati cestom intersections putem GPS-a i imati neki servis koji recite "Next sjecište je 4. Ulica i Pine Road" sa unaprijed snimljenu "seksi" Gospa glasom. to je cool!
Povratak na vrh
View user's profile
Google
AdSense

Post 20 Sep 2004 9:21 Oglasi

Povratak na vrh
sifeddin

Pomogao: 2

Post 20 Sep 2004 22:21 točnost GPS prijemnik

Sijeno
Ja sam veliki fan od Palm OS i cijeli niz njegovih Licensees
postoji jedna kompanija koje prodaju apalm računalo s GPS iznutra da sam pročitao nekoliko izvješća o Ako vam se sviđa ideja da kad se ne koristi GPS tracker pa samo flip down grad leđa antene i nastavite koristiti palmino računalo sa hi hi-color-reselution 1,5 normalne druge palme, onda morate vidjeti jedan od onih Garmin iQue's modeli na http://www.garmin.com/
best of luck sa acc. ali mislim da ako će koristiti u gradu onda barem 1,5 metara je max tol. (@ Polovina ulice širine min) ili kombinirati s povjerljivom mapping sustava (čitao sam jedan je za nas prvi je Garmin iQue)

Ovo nije komercijalna je ovo komad savjet
Povratak na vrh
View user's profile
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Indeks -> Elektronska Osnovna pitanja -> točnosti GPS prijemnik
Page 1 of 1 Sva vremena su GMT 2 sata

Abuse | | Administrator | | Moderatori | | Podržite nas | | mapa weba
Tema RSS