Pravila | Recent posts | Tema RSS | Search | Register | Log in

Koja je razlika između ... ?

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Indeks -> ASIC Design Metodologije i alati (Digital) -> Koja je razlika između ... ?
Author Poruka
aluzi

Post 12. kolovoz 2004 6:09

Koja je razlika između ... ?

Ja encoutered dva pitanja, i trebaju tvoju pomoć.

1.
Koja je razlika između "high_fanout_net_threshold",
"physopt_hfs_hf_threshold" i "physopt_hfs_mf_threshold" u fizičkom sastaviti?

2.
dok je bio plasman u PC, ja koristiti "report_constraint-all_vio". U izvješću, ima mnogo kršenja ulaza u luku fanout visoka, no kad sam "report_net" ove mreže, fanout je zapravo 1. Nakon provjere RTL-u, tamo sam našao je samo 1 fanout tih ulaznih luka. Ali zašto?
Povratak na vrh
Google
AdSense
Google Adsense

Post 12. kolovoz 2004 6:09

Oglasi

Povratak na vrh
aluzi

Post 13 kolovoz 2004 10:45

Re: Koja je razlika između ... ?

Need your help. Molimo vas da dođete u dicuss i sa mnom, bez obzira što znate ili ne, možda vaše iskustvo i savjet može pomoć mene. Hvala!
Povratak na vrh
Arabic version Bugarski verzija Katalonski verzija Češka verzija Danski verzija Njemačka verzija Grčka verzija English version Spanish version Finski verzija Francuska verzija Hindski verzija Hrvatska verzija Indonezijski verzija Italian version Hebrejski verzija Japanska verzija Korean version Lithuanian version Latvijski verzija Nizozemski verziju Norwegian verzija Polish version Portugalska verzija Rumunjski verzija Russian version Slovak version Slovenian version Srpski verzija Švedski verzija Tagalog version Ukrainian version Vijetnamski verzija Kineski verzija
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Indeks -> ASIC Design Metodologije i alati (Digital) -> Koja je razlika između ... ?
Stranica 1 od 1

subj

text

All times are GMT 1 Hour
Slične teme:
Koja je razlika između (2)
Koja je razlika izme? (1)
Koja je razlika između dva koda? (9)
Koja je razlika između tipa A i B? (2)
Koja je razlika između c i ugrađen c? (2)
Koja je razlika između signala i valni oblik? (2)
Koja je razlika između komunikacije i tel (3)
Koja je razlika između Fading i Attenuatio (2)
Koja je razlika između načina poklopac ekstrakcija? (1)
Koja je razlika između FCC i ITU-a (3)

Abuse | | Administrator | | Moderatori | | Podržite nas | | mapa weba
Tema RSS