Pravila | Noviji postovi | RSS topic | Pretraga | Registracija | Log in

Termoelement Duljina kabela

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Indeks -> Industrial, Automatika i Robotika Forum -> termoelement Duljina kabela
Arabic version Bulgarian version Croatian version Czech version Danski verzija German version Grčka verzija English version Španjolski verzija Finski verzija Francuski verzija Hindski verzija Hrvatska verzija Indonezijski verzija Italian version Hebrejski verzija Japanska verzija Korean verzija Lithuanian version Latvijski verzija Nizozemski verziju Norwegian verzija Poljski verziju Portugalski inačici Rumunjski verzija Srpska verzija Slovak version Slovenian version Srpska verzija Švedski verzija Tagalog version Ukrainian version Vijetnamski verzija Kineski verzija
Autor Poruka
Sobakava

Pristupio / la: 27 ožujak 2002

Post 26 srp 2004 12:47 termoelement Duljina kabela

Nisam upoznat s thermocouples puno. Trebam za mjerenje temperature u prostoriji u različitim mjestima. JA je napravio jedan termoelement pojačalo koristeći AD595 / 4. Ne treba mi toliko precizno mjerenje. ( / - 2C stupanj u 20 .. 60 je dovoljno rasponu mislim)

Trebao bih znati koliko mogu produžiti kabele za thermocouples? (J ili K vrsta), jer ja ne mogu da pretpostavimo staviti pojačalo pansion u sobi zbog temperature (> 80C stupanj) i visoke vlage.

Sam vidio takav sustav i oni koji se koriste redovite kabeli duži od 10meter.I ne znam kako je to dobar ...

Što da li vi misliti?

Last edited by Sobakava 13. kolovoz 2004 9:24, edited 1 put ukupno
Povratak na vrh
View user's profile
FANT

Pomogao: 11

Post 26 srp 2004 12:53 Re: termoelement Duljina kabela

Imam koristi kabeli do 50 metara.
Bacite ždrijeb uf skrb o gradijent između dvaju kabela!

Mandi
Povratak na vrh
View user's profile
river78

Post 03. kolovoz 2004 8:58 Re: termoelement Duljina kabela

Što je to ovisiti od vrste vaše termoelement? Tekući ili potencijal. Ako je vrsta je 4-20 mA, možete koristiti dugi kabel.
Povratak na vrh
View user's profile
rauol

Pomogao: 11

Post 03. kolovoz 2004 12:41 Re: termoelement Duljina kabela

Hladno Be carefull o oklop. pokušati iskoristiti dvostruko oklopljeni žica.
ako vaš temperatura je manje od 100 stupnjeva. C. možete koristiti pojačalo u blizini izvora koji će umanjiti buku probleme.
Povratak na vrh
View user's profile
Sobakava

Post 13. kolovoz 2004 9:24 termoelement Duljina kabela

imam za spajanje štit thermocoupe kabel na moj odbora GND?
Povratak na vrh
View user's profile
goshka

Pomogao: 3

Post 13. kolovoz 2004 10:29 termoelement Duljina kabela

Zašto ste down't korištenje digitalnih ds1820 senzor?
300 * ds1820 senzor IEEE1394 kabel na 300 metara s aktivnim lengs pull-up - radi ok.
Povratak na vrh
View user's profile
goshka

Pomogao: 3

Post 13. kolovoz 2004 14:39 termoelement Duljina kabela

Vidi također AD693 - Powered Okrenite-4 20 mA Sensor odašiljač
Povratak na vrh
View user's profile
Sobakava

Post 13. kolovoz 2004 19:00 termoelement Duljina kabela

goshka su sigurni u ieee1394 kabel? nije to za video?
Povratak na vrh
View user's profile
Ale

Post 07. listopad 2004 22:48 Re: termoelement Duljina kabela

Produljiti termoelement kabel, morate koristiti Weasthone mosta, kako bi se uklonili kabel selft otpor.

cooming uskoro i objaviti dijagram.

Nažalost, nisam dobar sa engleskog.

najbolje pogledu
Povratak na vrh
View user's profile
golfbumb

Pomogao: 5

Post 08. listopad 2004 1:21 Re: termoelement Duljina kabela

Zapravo, ne bi trebalo imati bilo kakvih problema mjerenja bilo u "sobi" od izvan tog soba Ukoliko koristite AD594 koja je dovoljno visoka da impedancija negirati IR gubici u prilično duga žica sama.

Najbolji setup bi bilo da koristite imati TC kabel s kikice dovoljno dugo da bi došli do 594 direktno. Zatim uzeti u varijable između veze.

use the same kind of wire for each of the wires to be extended and use thermocouple connectors classified for the type of thermocouple you are trying to extend. Ali ako vam treba proširiti postojeći termoelement, morate koristiti istu vrstu žica za svaku od žice da bude proširena i koriste klasificirane termoelement priključcima za vrstu termoelement koji pokušavate proširiti. Raznolik materijala u bilo kakve veze, osim spajanja sebi, upoznat će neželjenih juction prenaponi i velike mjerne pogreške. Proizvođači također produljenje žice koja je materijalno slična je TC žica, dodaje mala količina pogreške (plus ili minus diplomu ili tako), ali je jeftiniji od TC žica ako troškovi su problem.

But if you are powering with an isolated supply, there will be no place for the noise to go (eg stray RF) but back into the power supply. S obzirom na svoj drugi post, jer imate štit spojiti na terenu odbora samo ako je vaš odbora zemaljska referenced na zemlju zemlje. Ali ako napajanje s izoliranim opskrbe, neće biti mjesta za buke ići ( npr. zalutala RF), ali povratak u napajanje. Inače povezuju štita izravno u zemlju poznatu zemlju. Također, osim ako imate upletenom TC žica i produljenje žice biti oprezni da ostanu daleko od elektromagnetskih smetnji izvora (motori, ostale elektronike, fluorescentna svjetla čvora, itd.).
Povratak na vrh
View user's profile
Google
AdSense

Post 08. listopad 2004 1:21 Oglasi

Povratak na vrh
Mr.Cool

Pomogao: 24

Post 08. listopad 2004 4:51 Re: termoelement Duljina kabela

možda ćete uživati u čitanju:

Praktične tehnike DESIGN
Senzor za kondicioniranje signala

objavio Analog Devices

ona govori o kompenzira duga žica duljine i offset greške itd.

Mr.Cool
Povratak na vrh
View user's profile
sztibi82

Pomogao: 5

Post 08. listopad 2004 6:00 Re: termoelement Duljina kabela

Morate koristiti isti tip kabla za oba terminala, i tako možete spojiti termocouple sa 10m. Kako ja znam da je bolje da koristi Cu kabel.

Samo ako koristite 2 vrste kabel duljine mora biti mittle.
Povratak na vrh
View user's profile
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Indeks -> Industrial, Automatika i Robotika Forum -> termoelement Duljina kabela
Page 1 of 1 Sva vremena su GMT 2 sata

Abuse | | Administrator | | Moderatori | | Podržite nas | | mapa weba
Tema RSS