| Author | Poruka |
|---|
Ansunamu
| 11. ožujak 2004 8:41 Filtar procjene | | |
|
| što je filtar procjene? Zbog toga se može koristiti za isticanje u osnovnom pojasu frekvencija?
Bilo koji dokument ga uvesti? |
|
| Povratak na vrh | |
 |
brmadhukar
| 15. ožujak 2004 7:45 Re: filtar procjene | | |
|
| Bok,
Jednostavni pomični prosjek je wieghing filtar s jednakim težinama. Ipak mi smo normalno više intersted u informacije u najnovijim uzoraka tako da smo svibanj dati leeser težine do posljednjih uzoraka od nedavno uzorka. To vagati svibanj biti linearna ili eksponencijalno. i obično su niskopropusni filter (dakle osnovni sastav). Check out Lyons knjigu.
BRMadhukar |
|
| Povratak na vrh | |
 |
Google AdSense

| 15. ožujak 2004 7:45 Oglasi | | |
|
|
|
|
| Povratak na vrh | |
 |
Ansunamu
| 15. ožujak 2004 8:38 Re: filtar procjene | | |
|
| ~ ja na taj način mogao iskoristiti niske filtar proći kao filtar procjene? Reci mi više o knjizi!
THX |
|
| Povratak na vrh | |
 |
amarendra
| 25 ožujak 2004 14:25 Re: filtar procjene | | |
|
| Težinski filteri su posebne filtri koriste u mjerenju razine glasnoće, te stoga prenijeti u audio mjerenja buke opreme. Filter design "težine" ili daje više pozornosti na određenim frekvencijama od drugih. Cilj je dobiti mjerenja koja korelira dobro s subjektivnu percepciju buke. Težinski filteri su posebna vrsta benda-ograničavanja filtera dizajniran na komplimentu put čujemo. Od uha je glasnoca vs frekvencijski odziv nije ravna, tvrdi da je, da ne bismo trebali pokušati korelirati stan frekvencije vs glasnoca mjerenja s onim što čujemo. Nadam se da ćete biti zadovoljni s njim |
|
| Povratak na vrh | |
 |
yyangzq
| 22. travanj 2004 3:19 Filtar procjene | | |
|
| Knjige ili IEEE radova o težine filtra su sve više i više. ključne točke se razlikuje težinu imaju različit koeficijent. |
|
| Povratak na vrh | |
 |