Pravila | Recent posts | Tema RSS | Search | Register | Log in

Što je bolje Visual Basic, Visual C ili Delphi?

Goto page 1, 2, 3 Sljedeća
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Indeks -> PC Programiranje i Interfacing -> Što je bolje Visual Basic, Visual C ili Delphi?
Author Poruka
Sphinx

Pomogao: 28

Post 21 veljača 2004 18:51

Bok,

Što vi koristite?

Nego
Sphinx
Povratak na vrh
Google
AdSense
Google Adsense

Post 21 veljača 2004 18:51

Oglasi

Povratak na vrh
FoxyRick

Pomogao: 35

Post 21 veljača 2004 19:06

Volim Delphi, ako se samo zato što je to * ne * napisao / la M $.

Ive 'pokušao sva tri i naći Delphi najviše useable, iako sam C / C (Borland) programer za bilo što * nije * siromaštvo puno Windows GUI.

Ja sam razvio samo nekoliko ugovoriti paket u Delphi ipak, možda oko godinu ukupni rad. Radio sam puno više u C / C na druge sustave.

Živjeli,
FoxyRick.
Povratak na vrh
toxadi

Post 21 veljača 2004 19:32

Re: Što je bolje Visual Basic, Visual C ili Delphi?

To ovisi o tome što želite učiniti. Zahtjevi trebaju definirati alat koji će se koristiti.
Za jednostavne male projekte VB je idealna, ali kada se dobiva to veći i složeniji, Delphi je jedan.
C je ipak bolje kad je potreban nijedan ozbiljan sučelje i ima puno podataka da se uradi.

Pozdravi,
toxadi
Povratak na vrh
AlundrA

Post 21 veljača 2004 20:05

jeste li ikada mislite koristeći python. to je vrlo korisna i tako lako kod. možete razviti projekte vrlo brzo, jer je vrlo visok nivo jezik i zato što je to open source ima toliko razvijen od strane i spreman za korištenje kodova. možete koristiti postojeće C biblioteke s njom. i to besplatno!
w * w.python.org
Povratak na vrh
yodathegreat

Pomogao: 1

Post 21 veljača 2004 21:23

Bok,

Delphi je bolja od bolje od boljeg, gospodine ...

Srdačan pozdrav
Povratak na vrh
saltlake

Post 21 veljača 2004 23:01

i ... što mislite o C Builder?

Mislim da je odlično. Ali nisam još stvoren profesionalni aplikacija.
Povratak na vrh
ja

Post 22. veljača 2004 0:13

Mislim da je Visual C je bolji od drugih, zbog snage C language.You mora početi sa VC . Other languages je samo smeće!
Pascal nije inženjerstvo jezik.
Povratak na vrh
sawaak

Pomogao: 4

Post 22. veljača 2004 0:22

Bok,
siguran C je jezik inženjera. Nema sumnje o tome. Twisted Evil
što se tiče kompajler, u može se odabrati prema Vašim zahtjevima.

hvala
sawaak
Povratak na vrh
FoxyRick

Pomogao: 35

Post 22. veljača 2004 1:09

Oh, ako želite inženjering jezika, korištenje LISP. Jodrell banka (teleskop BIG radio u Velikoj Britaniji) runs na LISP, nakon svega. Zaboravite C -- Rolling Eyes

Ali za GUI jezik na Windows, LISP samo sranje. Delphi je najbolje za opće Windows GUI programiranje, napišite real back-end tehničke stvari u C , i kontrolirati vaš radio teleskopa sa LISP.

Živjeli,
FoxyRick.
Povratak na vrh
jetal

Post 22. veljača 2004 1:19

Kao što su drugi rekao, to ovisi o primjeni, kao i druga pitanja kao što su prenosivost koda, kao i iznos od vrijeme te bi želio provesti učenje.

Borland alata su jednostavni za korištenje i moćan. I sigurno ih naći puno lakše nego Microsoft alata.

Ako je vaš projekt zahtijeva hardver sučelja, C je put to ići - većina ako ne svi proizvođači će poslati primjer izvornog koda u C . Ako je potrebno puno rada na Windows GUI, onda Delphi je dobro rješenje. Kad odaberete Borland možete kombinirati dvije prilično lako. Doista GUI dio Graditelj (Visual Component Library ili VCL) je zapravo napisana u Delphi.

Ako želite luka Vaš zahtjev za Linux Kylix onda može iskoristiti najviše kod vas je napisao u oba Delphi i C (osim Win32 specifične funkcije - očito).

Krivulja učenja je strmija i duže nego što VB i za C Builder i Delphi (i Kylix - Linux verzije od dva zajedno).

No, nagrade na kraju će se opravdati vrijeme provedeno. C je osnovan i ANSI standardizirani, isprobane i testirane stručnih jezika, dostupna za pravedan o bilo kojem operacijskom sustavu te moći ime (Windows, Linux, UNIX, MAC-a, itd.), a možete biti gotovo sigurni da će se C kompajler za bilo koji budući OS - ne možete ići daleko u redu s njim.

VB je jedan kavu (MS), jedan OS (Windows) jezik. Ako je sve što ikada želite učiniti je stvoriti malo aplikacija da teče na temelju Windowsi - VB onda može bit za vas.
Povratak na vrh
wfang

Post 23. veljača 2004 6:48

Koristim Delphi za brzo prototip dev i malih projekata. Ali za proizvod vc je bolji izbor.
Povratak na vrh
yodathegreat

Post 23. veljača 2004 6:56

Hi All,

Koristim VC (u C) za devellopment drivera USB ili PCI,
DDK Budući da je u "C", i sam napraviti u DLL C,
I sve ostalo aplikacija u Delphi.

Delphi imaju bolje Kodeksa. brže najmanja.
I jako jako brzo za napraviti Dev ...

C nije jezik inženjer ...
C je jezik za baze podataka ili zahtjev za početnike ...

OK "C", ali morate napisati dobar broj ..

Best regards YodaTheGreat
Povratak na vrh
Antharax

Pomogao: 13

Post 23. veljača 2004 9:52

Mislim da sve ovisi na zadatak i na cilj platformi.
eg.
* Kada trebate jednostavan GUI na Windows sustava i sučelja za baze podataka, vjerojatno ćete koristiti Visual Basic.
* Kada trebate napisati normalnu aplikaciju (sa nekim kompleksnost) možete birati što god jezik želite, a vi znate najbolje (Visual C , Delphi, Python, Java, ...) Svaki jezik ima svoje dobre i loše stvari.
* Kada pišete stvari blizu hardveru, vjerojatno ćete koristiti C / C
* Kada ste napisali softver koji treba prenosiv na druge OSses vjerojatno biste trebali koristiti Java (iako drugi langagues imaju stupanj prenosivosti previše (ovisno o količini os određene stvari u uporabu)
* Kada ste napisali ugrađeni softver, vjerojatno ćete koristiti C (s nekim asembler) i pokušati pisati što više ANSI C moguće, za prenosivost pitanja (ne želite da se previše ovisi od UC proizvođača!)

Antharax
Povratak na vrh
oka

Post 27 veljača 2004 13:52

Ja sam koristeći Internet. NET sada ...
za. NET
VC #. NET VC.NET VC . NET VJ #. NET ili VB.NET izgledaju isto za mene ....
To ovisi o tome da li vi to želite za ....

Delphi je Windows PASCAL OOP.
Povratak na vrh
sachin_chatekar

Post 27 veljača 2004 14:04

Mislim da biste trebali držati niz jezika kao što su skupštine, C, C , VC , Delphi, VB

Više closeyou su hardver, više ćete ići na zbor strani slijed, i još idete u blizini korisnika, više idete na VB strani slijeda.
Nakon toga možete imati svoje prenosivosti pitanja (oba H / W i OS), svoje znanje jezika i veličinu za svoj jezik i najvažniji put imate u vašim rukama za dovršenje projekta
Povratak na vrh
jhonny_yang

Post 27 veljača 2004 15:25

Ovisi

Ovisi sve sa svoje potrebe i svoje iskustvo ...

Ako idete s lako ići sa VB, ako želite odabrati Delphi toliko snažan, a ako želite moćne i velike podrške pomoću Vc .

Ovisi na svoju spretnost, ako VB programer samo probati pomoću VB riješiti sve svoje problem ne treba učiti Delphi riješiti vaš problem u VB. Dovoljno je uzeti jedan i poduzeti sve svoje pameti, algoritam i vještinu za svoju aplikaciju

thx
Povratak na vrh
joebazoka

Post 27 veljača 2004 17:14

U tijesto sam koristio Visual Basic. To je dobro za jednostavne primjene. Now I `m koristeći Borland Builder. Ovo su prijateljski okolišu kao što je Visual Basic. Mislim da je. NET je vrlo snažan i jednostavan, ali generiran kod je teška, u nekoliko riječi. NET aplikacija je samo za nove strojeve s puno memorije i tvrdi disk. To nije pogodan za stare strojeve s lošim recurses (Kao i sve Microsoftove aplikacije). Pozdravi.
Povratak na vrh
javor

Post 29. veljača 2004 6:17

Visual C je bolji od drugih
Povratak na vrh
shariat

Post 29 veljača 2004 16:31

To ne depent svoje prijave. Koristite Delphi i pobijediti vrijeme. nikada se ne koristi vb. ali i znati koristiti vb.net delphi.net je objavljen i vrlo je dobra. ja je sve do sada sam htjela s Delphi, jednostavne aplikacije kao i ustanove za programe koji koristi hardver.
Povratak na vrh
Avra

Post 18. ožujak 2004 4:41

Delphi.

Vi nikada neće imati ActiveX isporučuje s izvora. VCLs u Delphi gotovo svi dolaze s izvorom.

Avra
Povratak na vrh
Analizator

Post 18 ožujak 2004 21:58

Bok,

Predlažem VC korisnici probati Borland C Builder.Less jednopreg i vrlo lako razviti tool.I kao što je programiranje sa BCB!

Analizator.
Povratak na vrh
ben123

Post 18 ožujak 2004 23:19

Im 'koristeći ih sve s vremena na vrijeme.

1. what do you know?
2. što želite učiniti
3. koliko vremena za naučiti jezik i programiranje okoliš
4. koliko je potrebno vremena da se razvije aplikacija
5. platforme koje koristite
6. svibanj platforme koje koristite u lice
7. koliko novca možete proveli (jezični alati, knjige, naravno, i naravno vrijeme)
8. da li vi obaviti sve posao sebe?
9. da li vi želite biti profesionalni programer?
i tako dalje ...

Najbolji alat, jezik izmjene projekta u projekt.
svaki od njih ima vlastite prednosti.

npr., ako sada vb možete koristiti VBA lako. to znači ured makronaredbi, ASP, VBS, autocad Makro ...

danas sve ide na tkanje temeljen Apps. možda u lice naše klasične vrste aplikacija će umrijeti! ili se mora promijeniti
Povratak na vrh
Franci

Post 19. ožujak 2004 1:14

Bok,
U osoblje, JA preferirati Borland kompilatora, koliko za Visual razvoj, poput onih iz konzole, oni su više lako rukovati i oni slični nastupa.
Delphi!
Povratak na vrh
wisely77

Post 19. ožujak 2004 3:27

bok,

ja je probati VB, VC i Delphi. i ja koristiti tri od njih za različite primjene.

vb je vrlo prenosiv skripta / programski jezik u M $ okruženju. ja ga koristiti za m $ makro ured, web stranicu.

za izvršnu aplikaciju, koristim Delphi, to jednostavno i može biti prenosiv na linux Osmjeh koristeći Kylix. smaller size, Eazy, brz i moćan.

za VC, na osnovi samo DLL razvoju jer je to materinji jezik za sustav datoteka.

mudro
Povratak na vrh
kidiotb

Post 19 ožujak 2004 18:02

Bok,

Visual C je najbolji cos dobio svoju moć C . Također MFC je trebao biti jedan od najboljih iako je teško learn.For jednostavnija aplikacija VB je dobar za svojom jednostavnošću u programming.I vole VC
Ja nisam upoznat s Delphi tako nema komentara.
Povratak na vrh
nosama

Post 20. ožujak 2004 0:13

Bok,

Visual C je najbolji
Povratak na vrh
sddkk

Post 20. ožujak 2004 4:16

Bok!
Mislim da je Visual C je najbolji za sučelje s perifernim. Rad s lukama u
VC nije previše teško. Visual C (C točno) je osnovni, VB ili Delphi ponovno VC's resuoce (DLL, COM ..)-mislim
Povratak na vrh
Analizator

Post 20 ožujak 2004 12:07

Usput,

Htio bih dodati something.When želim napraviti neke "detalje", ja jednostavno pronaći prikladan komponente u moje Borland C Borland builder.And ima vrlo ozbiljan interesne grupe, ja mogu tražiti / naći rješenje svakog problema.

Analizator
Povratak na vrh
Taro

Pomogao: 3

Post 29 ožujak 2004 22:29

Mislim da je Visual C je bolji, kad god želite napraviti plan koji rade pod Windows OS.
Povratak na vrh
xxtigerxx

Pomogao: 5

Post 29 ožujak 2004 23:50

Mislim da je najbolji vidni C jer su sve os sagrađena u ovim platforma WinXP, Linux ...

Visual Basic je za početnike ......
Povratak na vrh
Arabic version Bugarski verzija Katalonski verzija Češka verzija Danski verzija Njemačka verzija Grčka verzija English version Spanish version Finski verzija Francuska verzija Hindski verzija Hrvatska verzija Indonezijski verzija Italian version Hebrejski verzija Japanska verzija Korean version Lithuanian version Latvijski verzija Nizozemski verziju Norwegian verzija Polish version Portugalska verzija Rumunjski verzija Russian version Slovak version Slovenian version Srpski verzija Švedski verzija Tagalog version Ukrainian version Vijetnamski verzija Kineski verzija
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Indeks -> PC Programiranje i Interfacing -> Što je bolje Visual Basic, Visual C ili Delphi?
Stranica 1 od 3 All times are GMT 2 Hours
Goto page 1, 2, 3 Sljedeća
Slične teme:
Vs Delphi Visual Basic (8)
Borland Delphi, C Builder ili Visual C najbolji? (12)
Visual C i Visual Basic (1)
što neki je bolji vidni c ili Visual Basic za GUI (8)
Visual Basic (1)
Visual Basic i USB! (14)
Visual Basic (1)
Visual Basic i USB (5)
Visual Basic Help (3)
Visual Basic (6)

Abuse | | Administrator | | Moderatori | | Podržite nas | | mapa weba
Tema RSS