| Author | Poruka |
|---|
maziar
Joined: 06 Jun 2001 Postova: 257 Pomogao: 4 Lokacija: Islamske Republike Iran
| 27 lipanj 2004 15:05 Re: Što je bolje Visual Basic, Visual C ili Delphi? | | |
|
| | jetset wrote: | | Visual C je najbolji ikada!! |
neki korisnik XXXXs bolje, najbolje .... ali nisu bilo koji detalj i dont govoriti zašto je bolje ....
to pokazuju mnoge choise svoju ljubav bez mislite zašto je bolje to znači ovo nisu choise sa razmišljati
Alati u usporedbu je potrebno od točke do točke usporediti .... neke lijepe usporediti:
32bit 80.420 točka FFT u VB ~ 35sec 32bit 80.420 točka FFT u VC6 ~ 3.02sec 32bit 80.420 točka FFT u Delphi (korištenje basm ili fastmath) ~ 2.09sec!
što mislite? Delphi generirati kod s brže brže programiranje ..... Ako usporedite morate govoriti o numeical usporediti ... ili od točke do točke usporediti .... |
|
| Povratak na vrh | |
 |
marring
| 06 Jul 2004 11:11 Što je bolje Visual Basic, Visual C ili Delphi? | | |
|
| | Mislim da je M $ koristeći Visual C je najbolje. Učenje programiranje nije teško. Borland proizvoda čine korisnik lijen ... samo dodaje modul, komponentu ... hehe C programskom jeziku, ali lako kao što je Visual Basic jezika. I Borland C library ponovo koristiti MS uključuju ... |
|
| Povratak na vrh | |
 |
Omid
| 07 Jul 2004 7:50 Re: Što je bolje Visual Basic, Visual C ili Delphi? | | |
|
| bok
nikakve sumnje da je Microsoft Visual C je najbolji za dizajne se odnose na sustav koji trljati uneder prozora .. ali nedavno sam saznao da je Borland C Builder je fleksibilniji i programiranje je više zgodan .. tako pokušati da i recite mi šta ya think! |
|
| Povratak na vrh | |
 |
Google AdSense

| 07 Jul 2004 7:50 Oglasi | | |
|
|
|
|
| Povratak na vrh | |
 |
maziar
| 07 Jul 2004 16:10 Re: Što je bolje Visual Basic, Visual C ili Delphi? | | |
|
| | marring wrote: | | Mislim da je M $ koristeći Visual C je najbolje. Učenje programiranje nije teško. Borland proizvoda čine korisnik lijen ... samo dodaje modul, komponentu ... hehe C programskom jeziku, ali lako kao što je Visual Basic jezika. I Borland C library ponovo koristiti MS uključuju ... |
1. Mislim da je M $ koristeći Visual C je najbolji : JA dont slažete morate napraviti od točke do točke usporediti
Borland proizvoda čine korisnik lijen ... : je veliki false: ako ne treba da ne možete trebate dodati bilo koju stvar u svoj posao, no VCL se možete lako dodati PAKAGE ako trebate to VCL je većina snaga Delphi isti kao urođenik ocx, ali je i izvorni kod. ... ako imate qustion ja vam mogu pomoći više ...
Visual Basic jezika. I ... vb aplikacija imati vrlo polako pokrenuti (1 / 10 brzine!) i ne imati bilo koji način da to učinite izgrađen u rodnoj komponente expantion ... Delphi je isto kao C fulll poer puni oop i moćan kompajler & ...
I Borland C library ponovo koristiti MS uključuju ... s Borland možete učiniti u bilo koje anyware! korištenje natie clx (rad u win i linux!) ili> NET ili Win32 API ili ...... |
|
| Povratak na vrh | |
 |
brdo
| 07 Jul 2004 17:55 Što je bolje Visual Basic, Visual C ili Delphi? | | |
|
| | I don't know about Delphi. Tako između VB i VC , ja bih pokupiti VC |
|
| Povratak na vrh | |
 |
maziar
| 07 Jul 2004 18:12 Re: Što je bolje Visual Basic, Visual C ili Delphi? | | |
|
| | brdo je napisao: | | I don't know about Delphi. Tako između VB i VC , ja bih pokupiti VC |
i ako znate sa c i Delphi bulider, zaboraviti programiranje sa m $! |
|
| Povratak na vrh | |
 |
brdo
| 07 Jul 2004 19:41 Što je bolje Visual Basic, Visual C ili Delphi? | | |
|
| Bok, Pitanje kao alat i B, što neki je bolji će vjerojatno započeti plamen još nemate namjeru uopće. Bilo bi posebno vrijedi ako A i B su razlike iz tvrtke. I to je gotovo sigurno, ako je bio uključen MS.
No, ne smijemo isključiti jedna činjenica. Kada inženjer počeo u jednom polju, on / ona bi se tada odabrati alat i zatim staviti na to za svoj život. Ako netko pokuša usporediti alat za njihov izbor, oni bi se ističu da "štiti" ga.
U svakom slučaju ja sam neutralna u svemu tome, pogotovo kad sam se govori o MS (ili je to M $). |
|
| Povratak na vrh | |
 |
maziar
| 08 Jul 2004 7:54 Re: Što je bolje Visual Basic, Visual C ili Delphi? | | |
|
| | brdo je napisao: | Bok, Pitanje kao alat i B, što neki je bolji će vjerojatno započeti plamen još nemate namjeru uopće. Bilo bi posebno vrijedi ako A i B su razlike iz tvrtke. I to je gotovo sigurno, ako je bio uključen MS.
No, ne smijemo isključiti jedna činjenica. Kada inženjer počeo u jednom polju, on / ona bi se tada odabrati alat i zatim staviti na to za svoj život. Ako netko pokuša usporediti alat za njihov izbor, oni bi se ističu da "štiti" ga.
U svakom slučaju ja sam neutralna u svemu tome, pogotovo kad sam se govori o MS (ili je to M $). |
za mene to nije istina
ja jako usporedite VC & Delphi i Java alate i C Builder-u svake godine (ovo je djelomična mog posla!)
ja isto tako znam s vc & vb u stvarnom u posljednjih ja iskorišten oba nakon što je moja tvrtka pokušati korisnik bolje alate za brže i bolje programiranje zatim izbor Delphi (1997)
i onda ja mora usporediti i izvješće neutralna u svake godine!
sad sam siguran Delphi ili C Builder Najbolji izbor za programiranje aplikacija na Windows ili Linux ...
U stvarnom se koriste C za ugrađenih sistema i mi koristiti samo vc urednika ugrađen, ali to nisu bilo prednost za programiranje aplikacija!
Smatramo da u PC program alata vrlo važna |
|
| Povratak na vrh | |
 |
brdo
| 08 Jul 2004 9:01 Što je bolje Visual Basic, Visual C ili Delphi? | | |
|
| Da. Vi slučaj je poseban jedan.
Nadam se da ću se dati promijeniti u budućnosti gledati u druge kompilator. |
|
| Povratak na vrh | |
 |
splavar
| 08 Jul 2004 10:33 Re: Što je bolje Visual Basic, Visual C ili Delphi? | | |
|
| JA korist VB i BCB
Osobno mišljenje, VB je lako naučiti. Možete početi pisati svoj AP u roku od tjedan dana. No, izvedba nije dobra. |
|
| Povratak na vrh | |
 |
flipper_md
| 17. srpanj 2004 17:45 Što je bolje Visual Basic, Visual C ili Delphi? | | |
|
| Ive 'iskorišten Delphi, volim ga puno za brzo sastaviti vrijeme, puno snage sa svim komponentama preko web-a bio prilično stabilan proizvod.
VBA, vrlo lako za ispravljanje, lijepo kontrolirati aplikacije koje su SDK za to. No, manje stabilni i sporo comiple.
Za grafikona, tablica stvari, VB programiranje pod Excel je vrlo snažan i jednostavan za naučiti s makro snimanje.
C, C ... način previše složen za mene, većinu mojih programa potreba GUI |
|
| Povratak na vrh | |
 |
alphi
| 17. srpanj 2004 17:48 Re: Što je bolje Visual Basic, Visual C ili Delphi? | | |
|
| | Delphi je lako studij, VC je moćniji, ali difficulte za početak studija. |
|
| Povratak na vrh | |
 |
rob13572468
| 23. srpanj 2004 14:59 Re: Što je bolje Visual Basic, Visual C ili Delphi? | | |
|
| VB6 je sranje! C je sranje! Delphi je sranje! ...
ako ja to ne mogu pisati u QBasic, njegova nije vrijedno radimo 
ozbiljno, ipak, ne postoji "bolji" u programskim jezicima. oni su jednostavno alat u alatni okvir. koristite onaj koji će Vam pomoći da svoj poseban zadatak učinio za pojedine ciljne procesor. Ponekad to znači da pomoću nekoliko različitih jezika.
Naći ćete da je većina vrh programeri imaju tendenciju da se zna prilično malo jezika dovoljno dobro da kod svih njih, ali imaju samo jedan ili ovladali rijetko dva. Mastering jedan jezik će Vam omogućiti da rade kao "stručnjak" koder na tom jeziku i kao takav dobiti mnogo veći plaća za projekte u tom jeziku.
Sada možete odabrati jezik za gospodar je cijela druga stvar i predmet beskonačnih rasprava, osobito unutar računala / internet / e-commerce tržištu jer postoji toliko različitih aplikacije programirane na mnogo različitih jezika. Ovo je definitivno dobra ideja da bi mogli staviti nekog koda zajedno u Visual Basic i Visual C . naravno. neto je ovdje da ostane tako bistar okvir će defiantely pomoći. branje jezik savladati u tom području je nešto dati veliki obzir jer potražnja za iskusan coders u jeziku će odrediti koliko ćete raditi i ono što ste plaćeni. Radim u svijetu ugrađen i ja zavrsilo postaje stručnjak u zbor / stroj kodiranje i reverzno inženjerstvo na razini strojni kod. Čak i tako, ja činiti većinu moje kodiranja u C, a dok ja sam jako dobar u tome, ja sam ne skoro kao stručnjak u C-kao ja sam na zbor, ja još uvijek biti plaćen puno kod kontrolera jer ugrađen u svijetu ideja da stane kod na najmanji mogući cilj procesor (i therfore najjeftinije).
Ako je isto tako znati osnovne i java. Ako imam projekt i najbolji jezik za korištenje je java, onda ću ga kod u java. ako je potreban neki drugi jezik, ja bi čak mogao iskoristiti taj jezik ako je to najbolji alat za posao. Ukoliko projekt zahtijeva razinu kodiranja iznad moje razine stručnosti ili na jeziku koji nisam dovoljno upoznat s, zatim ja htijenje iskoristiti koder koji je iskusan u ciljni jezik i nadzirati sastavljeni ili interpretira prijevoda do cilja procesor strojni kod kako bi bili sigurni da nema pogrešaka ili problema na toj razini i da je kod radi dovoljno efikasno, koja svibanj uključuju profiliranja i prepisivanjem dijelove koda da ih manje / brže / itd.
i taj u osnovi to .. koristiti najbolji alat za posao ... kod na svoj nivo, koriste svoje stručnosti u područjima gdje se najbolje znaju koristiti i druge stručne naroda, gdje su najbolje znaju ... |
|
| Povratak na vrh | |
 |
aegean.chou
| 23. srpanj 2004 15:29 Što je bolje Visual Basic, Visual C ili Delphi? | | |
|
| | Koristim VC , mislim da bi trebao biti najbolji! |
|
| Povratak na vrh | |
 |
namelesssix
| 28. srpanj 2004 17:33 Re: Što je bolje Visual Basic, Visual C ili Delphi? | | |
|
| koristim Delphi ga koristiti manje vremena za izradu brzo prototip a ja mislio vb nije baš lako kada u ištanje dodati mnoge značajke |
|
| Povratak na vrh | |
 |
stegr
| 29. srpanj 2004 0:46 Re: Što je bolje Visual Basic, Visual C ili Delphi? | | |
|
| Koristim Delphi i Borland C Builder, kao i VC i moram reći, da, ako želim imati korisničko sučelje, biram Borland proizvoda. Normalno ako koristite VC , te korištenje MFC-a i MFC nije vrlo udobna. Možete koristiti neke druge GUI-libs, ali taj osjećaj ne cijelu stvar .. Ali ako želim kompajlirati konzole app ili želim integrirati druge c kompajler, JA preferirati definitivly VC . Reći riječ za VB: Ne sviđa mi se jako puno, jer to tumače jezik i stoga prilično sporo. Ali ako imate samo mali projekt bez velike matematičke operacije, ne bi bilo loše vb. To je stvarno jednostavan za naučiti. |
|
| Povratak na vrh | |
 |
samkraju
| 29. srpanj 2004 9:20 Što je bolje Visual Basic, Visual C ili Delphi? | | |
|
| Mislim da VC je najbolji, jer možete učiniti bilo koju vrstu programa, od hardvera do softvera razina programiranja razinu programiranja. možete isto tako obaviti Windows API programiranje. |
|
| Povratak na vrh | |
 |
CM600
Joined: 26 siječanj 2004 Postova: 68 Pomogao: 2 Lokacija: BG
| 29. srpanj 2004 13:53 Re: Što je bolje Visual Basic, Visual C ili Delphi? | | |
|
| | Najbolje za Windows je Borland C Builder i za Linux - Borland Kylix |
|
| Povratak na vrh | |
 |
dani
| 29. srpanj 2004 15:46 Re: Što je bolje Visual Basic, Visual C ili Delphi? | | |
|
| Hi all, Vjerujem da sve ono što želite učiniti, možete to učiniti Korištenje VB u većini jednostavan i robustan način. To je istina da je VB početnici pomaže puno, ali to nije tako da VB je samo za begineers. Ja sam veliki obožavatelj java becuse svojih pravi objektno orijentirani prirode, i ja također smo radili na C, C , VC i VB. I nakon jave Moj voute je za VB. Delphi ja nikada iskorišten za razvoj ..
   |
|
| Povratak na vrh | |
 |
somchoke
| 25 siječanj 2006 19:03 Re: Što je bolje Visual Basic, Visual C ili Delphi? | | |
|
| | Mislim da to ovisi WHT ur cuz koristeći ga za sve od njih su zaista dobre, ali za hardver i elektroniku posao ja misliti C groza to učiniti |
|
| Povratak na vrh | |
 |